90 U.E. Sants  C.C.D. Turó de la Peira Pierre (penalty)
  U.E. Sants Carlos
   U.E. Sants 5 - C.C.D. Turó de la Peira 1

Videos (mes videos)
Comentari
Partit plàcid, el partit d'en Navarro i partit amb final estrambòtic son les frases que defineixen el partit contra el Turó de la Peira, que no fa pujar posicions al Sants a la taula pero si ens deixa a un punt de la promoció i també a un punt del líder.
El primers minuts del partit han estat de control santsenc i de tímids atacs del turó, fins que en una de les primeres bones combinacions de la davantera del Sants, en el minut 11, la pilota arriba a Samu que obre a la esquerra per Guille que de fort xut creuat aconsegueix el primer gol. A partir d'aquest moment el Sants s'ha dedicat a no perdre el control, i el Turó no creava gaire perill. El que començava a crear perill i oportunitats eren, Samu i sobretot Navarro. Així en el minut 37 després de una jugada mig embolicada dins del àrea del Turó, Navarro treu un fort xut que el porter para, però no bloca, i Samu molt ràpid i atent la introdueix dins de la porteria. Sis minuts mes tard, de les botes de Peque es munta una ràpida contra que deixa sol davant del porter rival a Navarro, el qual en lloc de driblar al porter decideix deixar-li la pilota a Samu que l'acompanyava perquè marqui a porta buida.
La sensació de la segona part sempre ha estat que el partit estava dat i beneït, si el Sants cometia un error el Turó marcaria, si el Sants pressionava marcaria algun gol mes. Ja en el últim tram, coincidint amb l'entrada de Avilés, l'atac del Sants ha semblat revifar sobretot amb moltes jugades acabades per Navarro que no acabaven d'entrar. Així en el 76, en un altre ràpida contra com la del tercer gol Navarro s'ha plantat sòl de nou davant del porter i aquest cop ha fet el quart. Quatre minuts mes tard, una pared trenada entre Avilés i Navarro ha deixat a Avilés en bona posició perquè de xut col.locat fes el cinquè.
Amb el temps acomplert, Pierre, ex del Sants, que portava tot el partit fent un munt de kilòmetres corrent per la banda sense trobar cap fruit, ha aconseguit esmunyir-se per la ratlla de fons i queia travat per Picolo dins de l'àrea. L'arbitre assenyala penalty que el llança el mateix Pierre fent el definitiu 5 a 1. Llavors ha arribat el moment estrambòtic, mentre tothom marxava al centre del camp l'arbitre sembla que ha anat a parlar amb el assistent, torna amb la vermella a la ma i expulsa a Carlos davant de les seves queixes. Carlos marxa entre queixes mentre es treu els guants i la samarreta, que primer passant a Avilés, després passant a mans de Samu. Quan esta vestit, el arbitre pita la sacada de mig camp, la toquen els dos jugadors del Sants, i pita el final enviant a tothom cap a casa. Partit totalment plàcid i controlat per l'arbitre que ha acabat d'aquesta manera estranya com a poc.
Sigui com sigui, tres gran punts que apropa al Sants al ascens, però com diuen "Nadie dijo que fuera fácil".