La cronica de la Tania

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Derrota blanquiverda que val per l’ascens

Abans de començar el partit es va guardar un minut de silenci en memòria de l’exdirectiu Josep del Pozo, que ens va deixar aquest dissabte.

El partit es presentava complicat, tant pel que representava com per les dimensions del terreny de joc, especialment grans, però el Sants no es va deixar impresionar i va començar molt fort. Al minut sis Fran xutava des del seu camp i el porter Sala, en l’intent d’aturar la pilota fora de la seva àrea, va ficar-la dins de la pròpia porteria i aconseguia el 0-1 pels blanquiverds. Però l’alegria va durar poc, ja que en tres minuts el Camprodon es va ficar dins del partit, i de l’eliminatòria, aconseguint el 2-1 amb gols de Miki Soler i Eric, respectivament. La primera part va seguir molt disputada amb perill per les dues bandes però amb falta d’encert. Al minut 43 Navarro va caure dins l’àrea però l’àrbitre va considerar que s’havia llançat, així que li va mostrar la segona groga, que l’enviava al vestidor i deixava als santsencs amb un home menys tota la segona meitat.

A la represa va continuar el partit boig, amb continus atacs i opcions pels dos costats, però la bona actuació d’ambdós porters impedia que el marcador es mogués, que tot i ser desfavorable pel primer equip, li seguia valent per l’ascens. Encara que els visitants notaven la falta d’un jugador al camp en cap moment van abaixar els braços i no van deixar d’intentar aconseguir el segon gol, però quan semblava que tot estava fet el Camprodon aconseguia en l’últim minut el 3-1 que l’acostava a l’ascens, però el resultat encara afavoria als blanquiverds, que van demostrar que són un equip de Primera i van aguantar els quatre minuts d’afegit sense massa dificultat.

D’aquesta manera el Primer Equip del Sants finalitzava una temporada rodona amb el preuat ascens a la Primera Catalana.