El Sants eliminat del Torneig dels Històrics

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Els de Tito Lossio es despedeixen del campionat després de perdre per 1-0 davant l’Europa i el Sant Andreu

El primer equip de l’entitat segueix amb la seva pretemporada per posar-se a punt de cara a l’estrena a Primera Catalana. El primer test va ser a l’Energia davant un Juvenil del Mollet a qui van superar per 4-0. La prova que li tocava ara al conjunt de Tito Lossio es preveia més complicada. El Sants, participava de nou al Torneig dels Històrics i quedava enquadrat en el Grup 2 amb Sant Andreu i Europa, equips de 2a B i 3a Divisió respectivament. Un grup amb encant però difícil de superar.
Amb la voluntat de competir i gaudir sobre la gespa han saltat els jugadors del Sants al Municipal del Guinardó. Amb la idea de donar la sorpresa i de seguir posant-se a to per l’inici de lliga. I, al final, el grup ha donat la cara i ha estat a prop de sorprendre els rivals i endur-se algun triomf.

Un penal decideix per l’Europa
El Sants ha jugat el seu primer partit davant l’Europa i a l’onze els aficionats han pogut veure de nou a alguns dels nous jugadors com el Tomas Egea, el Pau Navas o l’Alberto. També, l’Àlex de la Iglesia, que ha pujat del Sants B i ha estat un dels destacats de l’equip en lluir-se sobretot en les jugades a pilota aturada. El matx ha estat força igualat amb ocasions per totes dues bandes i amb el Sants portant perill en còrners i faltes que ha picat de la Iglesia. L’Àlex ha fet el primer xut des de la frontal i després Guillem ha rematat una falta que a punt ha estat d’acabar en gol. Guzmán ho ha intentat per l’Europa i quan ha semblat que els escapulats feien un pas endavant Samu ha començat a deixar-se anar i fer de tot sobre la gespa. El davanter ha generat més d’un “oh” d’admiració entre el públic i ha connectat bé amb Navarro i Arbulu. Al 31′ però el col·legiat ha xiulat penal dins l’àrea del Sants i Camacho l’ha transformat per fer l’1-0. Abans del final, els de Lossio n’han tingut alguna per empatar de la mà de Pau Navas, de Navarro – a qui li han anul·lat un gol per fora de joc- i en un últim intent d’un Isaac Gascón a qui li han mancat uns mílimetres per enviar-la al fons de la xarxa.

El Sant Andreu és superior al Sants però guanya per la mínima
En el segon partit, l’onze ha estat bastant diferent al de la temporada passada amb una línia d’atac formada per l’abans Juvenil Felip Sáez, Moha i Marc Urrutia. Durant els primers compassos s’ha vist un encontre trabat i amb poques oportunitats i només Aleix n’han tingut una de cap des de la frontal que no ha inquietat al porter quadribarrat. Al 25′, però, ha arribat l’1 a 0 dels de Piti Belmonte en una bona jugada de combinació que ha definit Guzmán i a partir d’allà el Sant Andreu ja ha agafat amb una mica més de claredat el control del joc. Tot i això, Urrutia ha tingut l’1 a 1 en una jugada dins l’àrea però la pilota ha sortit fora per poc. Després d’una picabaralla al mig del camp han estat expulsats el mateix Urrutia i Tomás Egea que era a la banqueta i per part del Sant Andreu, Viale.
Abans del final, el Sant Andreu encara n’ha tingut un parell per ampliar la distància però els de Lossio han pogut evitar que es mogués el marcador. El xiulet de l’àrbitre ha arribat amb l’1-0 del Sant Andreu a l’electrònic en un partit en què el Sants s’ha vist més lluny d’inquietar el rival a diferència de’n un primer partit contra l’Europa en el que havia tingut a tocar la victòria.

El Sant Andreu ha estat l’equip que s’ha classificat per les semifinals del Torneig i s’enfrontarà a la Montañesa. El nostre Sants diu adéu al campionat a la primera ronda però marxa amb el cap ben alt després de quedar-se a prop de donar la sorpresa davant dos dels millors equips de Barcelona.

Comentaris

Entrades populars