Empat sense gols davant un rival exigent

L'informació ha estat extreta de lamarina.cat

ERIC BARRACHINA// Segon partit al camp de l’Energia del Sants en la preparació per l’assalt a Primera Catalana. Els verd-i-blancs s’han enfrontat al CE Sabadell B que aquest any jugarà a Tercera Divisió. El partit ha sigut un bon test per veure el nivell de l’equip.
Primera part igualada entre els dos equips. Tot i això, el Sabadell B ha portat la iniciativa del partit en gran part d’aquest. Els de Sants feien mal a la contra i al minut 20 ambdós equips han tingut les oportunitats més clares per avançar-se però els porters han refusat el perill.
A la represa hem tingut el mateix argument que a la primera. En aquestes, el Sants ha agafat més protagonisme i ho ha intentat amb més empeny però amb poc encert com el seu rival. La poca efectivitat i els porters s’han convertit en els autèntics protagonistes del partit.
Tot i l’empat sense gols, el tècnic Tito Lossio ha pogut extreure bones conclusions del partit i seguir amb la preparació de l’equip. Els de Sants tornaran als entrenaments aquesta setmana.

Comentaris

Entrades populars