PREVIA SANTS - CE MANRESA

L'informació ha estat extreta de cemanresa.com

SANTS-MANRESA, LA PRÈVIA
         El Manresa, després de la mitja relliscada davant l’Horta, es desplaçarà diumenge (12:00 h.) a Barcelona per viure un altre duel d’equips històrics del futbol català que l’enfrontarà a la UE Sants. L’equip manresà, lògicament, voldrà recuperar el terreny perdut amb els dos punts que van volar del Congost la darrera jornada i ho intentarà en un terreny de joc on l’equip blanc-i-verd del popular barri barceloní ha perdut onze punts (3 derrotes i un empat). El tècnic Dani Andreu, que ja va perdre abans de festes Kevin per una greu lesió al taló d’Aquiles, que el tindrà apartat dels terrenys de joc pràcticament pel que resta de temporada, també perd pel compromís al camp de l’Energia el defensa Solernou, per veure davant l’Horta la cinquena targeta groga. També serà dubte Jhonattan, que ja fa varies setmanes que arrossega una lesió als bessons que li ha impedit tenir minuts sobre els terrenys de joc.

EL RIVAL
         El Sants, com el Manresa, és un recent ascendit a 1ª Catalana. Es troba a la onzena posició amb 22 punts, 13 dels quals els ha aconseguit al seu terreny de joc de l’Energia. Dels 8 partits com a local ha aconseguit 4 victòries, 1 empat i ha perdut 3 partits. Ha marcat a tots els partits, mentre que ha aconseguit mantenir la seva porteria a zero en tres ocasions. El resultat que més crida l’atenció és el 2-0 contra el líder Granollers, encara que després va perdre contra el Banyoles (1-2) i contra el Júpiter (1-2). De fet, el Sants porta quatre partits sense conèixer la victòria, amb 3 derrotes i 1 empat, aconseguit la darrera jornada al camp de La Jonquera. Aquests son els resultats de la UE Sants al seu terreny de joc:
SANTS – MONTCADA       2-0
SANTS – GRAMENET        3-1
SANTS – MOLLETENSE     2-0
SANTS – FARNERS           1-1
SANTS – VIC                   1-5
SANTS – GRANOLLERS     2-0
SANTS – BANYOLES         1-2
SANTS – JÚPITER            1-2
         El màxim golejador de l’equip santsenc és el davanter Navarro, amb sis gols, dos d’ells aconseguits des del punt de penal.

LES DADES HISTÒRIQUES
         Sants i Manresa s’han enfrontat en 38 ocasions al llarg de la història en terreny barceloní. L’equip blanc-i-verd és fins ara clar dominador històric dels enfrontaments davant del Manresa ja que ha guanyat en 22 ocasions. L’empat s’ha donat 10 vegades i les victòries manresanes han sigut 6. La dada curiosa és que dos equips que s’han vist les cares 39 vegades tan sols ho hagin fet en 4 ocasions en les darrers tres dècades. Dues d’elles al Julià de Capmany, a la muntanya de Montjuïc (3-1, temporada 80-81, i 0-0, temporada 81-82), i dues més al camp de La Magòria (0-1, temporada 90-91, i 0-0, temporada 94-95). Els resultats que més s’han donat han sigut l’1-0 a favor del Sants i el 2-2 (quatre ocasions cadascú). Crònica del darrer Sants-Manresa a Mundo Deportivo: SANTS-MANRESA
L’ÀRBITRE
         El col·legiat de la delegació de Girona Balastegui Espinosa serà l’encarregat de dirigir el partit. Serà la primera vegada que xiularà un partit del Manresa.

Comentaris

Entrades populars