Derrota en el primer amistós del Filial

L'informació ha estat extreta de ceeuropa.cat

Contra el semifinalista de l'Històrics (amb més rodatge a les cames), considerant la seva categoria (una divisió per sobre) i la poca preparació física gracienca amb dos dies únics d'entrenament, el partit es va resoldre prou satisfactòriament (3-1).

Amistós · 19/08/15 · 19:45 hores · Municipal de l'Energia

SANTS 3 - 1 EUROPA

Els primers 25 minuts van ser de clar domini del Sants, més rodat i amb major ritme. Fruit d'aquesta superioritat els locals es van posar 2-0 en tres minuts, del 27 al 30. Semblava que el partit no tindria color però de mica en mica el Filial va anar agafant ritme i posició al camp i, fruit d'un contraatac ben portat per Lozano, la pilota, creuada per aquest, la va rematar Torrentbó a l'escaire per retallar distàncies. Bona jugada entre dos dels davanters que han fet la pretemporada amb el Primer Equip.

A la segona part, canvi de rols, el Filial clar dominador del joc i de les oportunitats, amb tres clares ocasions per part de Blanes -amb un xut que va salvar un defensa sota pals- i Borrull i Ferri amb dos xuts a boca de canó que va treure miraculosament el jove porter del Sants. L'empat no va arribar per mala sort. Tot i així, a les acaballes del partit, ja amb el Filial decidit a la recerca del gol, en un contraatac l'àrbitre xiulava penal a favor de Sants. Una pena màxima transformada per deixar el definitiu 3-1.

La fitxa tècnica

SANTS (equip inicial): Joan, Castillo, Guillem, Fabregat, Crivillés, Gerard Garcia, Cura, Felip, Avilés, Cuadrillero i Sergi Pérez... Van completar la convocatòria: Freixi, Gómez, Aleix, Franco, Sergio Navarro, Gala, Pau, Arbulu i Joaquín.

EUROPA (equip inicial): Òscar, Cuadrado, Mas, Alberto, Fidi, Chispas, Lozano, Camps, Torrentbó, Rodón i Turró... Van completar la convocatòria: Valdés, Blanes, Ricart, Borrull i Guti.

ÀRBITRE: David López Jiménez

GOLS: 1-0 (Crivillés, 27'); 2-0 (Castillo, 30'); 2-1 (Torrentbó, 33'); 3-1 (Marc Franco -p-, 82').