Partits de pretemporada

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

El dissabte passat el Primer Equip va disputar un amistós amb el filial del Prat, al Municipal Sagnier, que presentava l’equip B a la seva afició, però els blanquiverds els hi van deslluïr la festa en guanyar per 0-2.
Aquesta setmana continuen els partits de preparació amb un ritme frenètic, ja que aquest dimecres a les 20h es disputarà un partit d’entrenament al Camp de l’Energia contra l’Europa i el dissabte dia 22 es jugarà el primer partit de Festa Major.
El barri dóna el tret de sortida a les festes i els blanquiverds, com ja és tradicional, celebraran un dels partits més importants de la pretemporada, en aquest cas contra el juvenil del Barça, a les 19:30 al Camp de l’Energia. El partit serà de portes obertes perquè tothom ho pugui gaudir i, a més a més, estarà precedit per un partit del Cadet B contra l’Infantil de l’Espanyol que començarà a partir de les 17h.
Però la setmana no acaba aquí, ja que el diumenge 23 està previst que es disputi un altre amistós a domicili, en aquest cas, contra el Sant Joan Despí. Per la seva banda el Juvenil A també prepara la Lliga amb un partit, també el 23, contra el Gavà a les 17:30h al Camp de l’Energia.

Comentaris

Entrades populars