89 U.E. Sants  U.E. Sants Entra Felip per Navarro
90   U.E. Sants 2 - C.E. Abadessenc 1

Videos (mes videos)
Comentari
Primer partit de la temporasa 2015/2016 primera victoria contra un nou vingut a la categoria. La sensacions continuen sent bones com durant la pretemporada, pero aquesta bona cara només s'ha vist durant els primers 45 minuts.
La primera part ha esta un conjunt de bones sensacions, amb el mateix equip de la temporada pasada, mes Crivillés. L'Abadessenc pressionava molt fort, pero el Sants amb la seva intensitat i toc de pilota portava el control. Un clar, com infantil, penal ha fer que Navarro inagurés el marcador en el minut 20 i el marcador reflexes el que passava sobre el camp. Llavors ha arribat el primer gran despiste de l'equip, pero una gran intervenció de Carlos ha evitat l'empat. Amb la ventatge mínima s'arribava al final del primer temps, quan un fora de banda es pentinat des de dins de l'àrea petita cap al punt de penal i Crivillés molt atent engalta un xut que acaba sent el 2 a 0.
La segona part el panorama ha canviat. El Sants ha baixat la intensitat i el joc de combinació i tot i que la situació semblava controlada el Abadessenc tenia les seves oportunitats. Així en una segona badada de l'equip, a pilota parada com la de la primera part, ha acabat en gol. Potser el partit estava controlat, però només un gol mes, en els quasi 25 minuts que restaven, per part de l'Abadessenc hagués fet que tota la bona primera part no servís de res. Els atacs del Sants han arribat, sobretot gracies al perillós Navarro, pero de vegades el porter, a vegades la mala punteria el marcador ja no s'ha mogut.
Bon inici, bona imatgem tant del vells, com del nou vingut Crivillés, i marca bon cami per seguir, però aixó només acaba de començar i tot s'ha de confirmar.