La crònica del Sergi Ruiz

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Empat sense gols a Mataró

El Sants va dominar de principi a fi el partit disputat al Municipal d’Esports de Mataró, però no va acabar d’estar encertat en els metres finals.


Ni cinc minuts va necessitar el conjunt de Tito Lossio per inquietar la porteria de Joel. Primer amb una rematada de cap de Peke que es va perdre per sobre el travesser i tot seguit amb un xut des de la frontal de Navarro ajustat a l’escaire esquerra que va fer lluir a  Joel amb una gran aturada.

A partir d’aquí, el Sants va dominar l’esfèric, però es va trobar amb un Mataró ben ordenat en defensa que no va permetre que els verd-i-blancs es tornessin a apropar a la seva porteria amb perill.

La segona part el monòleg santsenc es va interrompre alguns instants per convertir-se en un intercanvi ràpid de cops poc efectius. El Sants va avisar a través de  Gala, que va provar sort amb un xut des de la frontal que va sortir fregant el pal, i de Sergio Navarro, que va caçar a la mitja lluna una mala passada enrere dels mataronins, però Joel va estar atent per desbaratar l’acció.

Els groc-i-negres, per la seva part, van intentar trobar el gol amb xuts des de la frontal de Baba, que va aturar Carlos sense problemes, i de Parri, que va fregar el travesser.

Al final del partit hi va haver una baralla entre jugadors dels dos equips que va acabar amb unes quantes expulsions. L’àrbitre no va tancat l’acte fins dues hores després de la seva finalització.

Comentaris

Entrades populars