82 U.E. La Jonquera  U.E. La Jonquera Entra Carlos López per Henry
90   U.E. Sants 0 - U.E. La Jonquera 3
Videos (mes videos)
Comentari
Sisena jornada consecutiva sense aconseguir una victòria, que es remunta a la jornada 5 amb el 4 a 0 contra el Martinenc. Dels últims 18 punts, només em tret 3. I tot el que fan pensar aquestes dades no juguem malament.
El resum del partit es, el Sants juga be la primera part i encaixa dos gols, juga malament la segona i encaixa un tercer. La primera part, el control, el domini i el joc l'ha posat el Sants, però en un embolic dins de l'àrea i una descoordinació defensiva ha fet que passéssim dels primers bons 30 minuts a marxar cap el vestidor amb dos gols en contra.
En els primers 15 minuts de la represa Tito ha intentat revolucionar l'equip amb cinc canvis, però en lloc de millora ha portat desconcert. La Jonquera només ha tingut que mantindre la forma, en cap moment ha deixat de buscar la porteria de Carlos i en un altre descoordinació a la sortida d'un corner ha sentenciat el partit.
No juguem malament, arribem a controlar el partit, tot i que ens falta aquell punt de tensió i pressió que ens fa millor, però es que no sembla que el necessitem, però llavors es capgira la situació i ja no reaccionem. Potser son masses partits sense un bon resultat, potser masses partits amb final ajustats i perduts, o amb males decisions arbitrals, però necessitem un click per tornar a treure l'equip de l'inici de temporada abans de que la situació es posi complicada Encara queda molta lliga i temps de millora, però necessitem aquest canvi de tendència i tornar a ser guanyadors.