El derbi és vermell

L'informació ha estat extreta de fcmartinenc.cat

El FC Martinenc ha tornat al camí de la victòria amb un gran triomf contra la UE Sants per 2-0, aconseguit amb gols de Sergi Arranz i Xavi Pérez, en un derbi barceloní on els d’Agustín Vacas han convençut de nou.
Fantàstica victòria per tornar a mirar cap amunt. El Martinenc ha trencat la ratxa triomfal del Sants, que portava set victòries consecutives i s’havia col·locat segon a la classificació. Amb un partit molt seriós defensivament i eficaç en atac, els de Vacas tornen a somriure.
El partit no podia començar millor. Sergi Arranz ha marcat de cap el primer gol en una assistència d’Edgar per banda dreta. La seva rematada, imparable, ha donat confiança al conjunt del Guinardó.
El Martinenc podria haver ampliat el seu avantatge abans del descans en una nova acció d’Arranz, però el seu xut ha sortit fregant el pal, i en un xut de Tamba que ha aturat el porter Carlos.
Al descans, Morillo ha entrat pel lesionat Fernando. El partit  ha entrat en un terreny perillós de moltes faltes i interrupcions, fins que el Martinenc ha tornat a donar un cop sobre la taula. Aleix Vall –que havia rebut un cop de colze que l’ha deixat amb una ferida al pòmul- s’ha refet i ha estat l’autor de la jugada d’estratègia de l’equip.
En una falta lateral, Aleix ha assistit amb una passada magistral a Xavi Pérez, que amb un moviment treballat ha trobat el forat per poder xutar a porta i establir el 2-0. La pissarra ha funcionat i el Martinenc respirava amb el segon gol.
Fins al final del partit, el Martinenc s’ha mostrat molt segur en defensa, tapant les internades del Sants i podria haver marcat el tercer en un u contra u de Sergi Arranz, on el pitxitixi no ha trobat porteria.
Al final, debut del juvenil Roberto Carlos i festa al Guinardó, que torna a pensar en mirar als llocs punters de la classificació si encadena una bona dinàmica, tal i com ha fet el Sants fins arribar avui al Guinardó.