La crònica del Sergi Ruiz

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

El Sants es deixa dos punts contra el Mataró a l’últim minut

Un gol en pròpia porteria de Fran al minut 89 de partit va arravatar-li la victòria als santsencs, que tot i l’empat segueixen lluitant per l’ascens.

El futbol, a vegades tant imprevisible, va oferir sobre el Camp de l’Energia una primera part en què es van veure més gols que ocasions i joc. El primer en obrir la llauna i situar l’1 a 0 al marcador va ser Tomás amb un xut creuat i amb poc angle que batia Joel.

Amb el marcador a favor, els blanc-i-verds gaudirien dels seus millors minuts a l’atac, però no acabaven de trobar l’última passada. I quan pitjor ho passaven els mataronins, va arribar l’empat. Isma, a la sortida d’un córner, rematava la pilota des del primer pal per marcar l’1 a 1.

Els de Tito Lossio, però, no van abaixar els braços i cinc minuts després es tornarien a avançar. Una passada a l’espai per Sergio Navarro que va intentar tallar la defensa visitant va acabar convertint-se amb una pilota morta a la frontal que caçava el punta del Sants per fer el 2 a 1 abans del descans.

A la segona part el Sants va intentar gestionar el partit a través de la possessió de la pilota tot buscant algun espai lliure per poder atacar, però la defensa dels de Jose Maria Polo van tancar tots els forats.

Aquesta solidesa defensiva va permetre als mataronins seguir somiant amb un possible empat, que van buscar a la desesperada amb xuts des de la frontal i amb una de les seves especialitats, les jugades a pilota aturada. Però entre Carlos i la defensa blanc-i-verda van poder refusar les ocasions dels groc-i-negres.

L’últim minut del partit, a diferència de les dues últimes jornades, es va tornar en contra dels santsencs. De nou un córner a favor del Mataró es va convertir en el gol de l’empat. Cervera, lliure de marca, va rematar des de la frontal de la petita una pilota que, abans d’entrar a porteria, rebotava en Fran i canviava de direcció fent inservible l’estirada de Carlos.

Un punt que fa que el Sants en sumi quaranta-dos i que encara es mantingui a dos punts de la lluita per les posicions d’ascens que aquesta jornada ocupen el Manresa i l’Horta, el següent rival dels santsencs en tornar de Setmana Santa.