Primer Equip – Mataró 2 – 2

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Els blanc-i-verds perden dos punts

Sants i Mataró es reparteixen els punts en un partit amb poques ocasions

Durant la primera meitat va dominar el joc al centre del camp, amb poques ocasions però, que van ser efectives. Al minut 19 els locals tenien la primera oportunitat clara i Tomàs no la va desaprofitar, amb una jugada personal pel centre superava Joel. A poc a poc el Mataró es va anar acostant a l’àrea rival i tampoc va fallar en la primera jugada de perill, quan Aitor rematava, de cap, un córner llançat per Sergi.

Però les taules van durar poc, ja que en el 37 una jugada per la banda de Cristian, que va centrar a l’interior per a Navarro, i aquest no va perdonar, tornant a avançar els locals al marcador.

En els últims minuts el Mataró va buscar empatar de nou, però no va tenir sort i es va arribar al descans amb un 2-1 per als blanc-i-verds.

El segon temps va començar amb el matx més disputat i els dos equips van tenir ocasions per moure el marcador. Primer ho va intentar en Víctor, per al Mataró, amb una rematada des de la petita, però Carlos la va enviar fora. Més tard Aleix xutava des de la mitja lluna, però Joel blocaba la pilota sense gaire dificultat.

Els minuts passaven i poc a poc els del Maresme es van anar fent amb el domini del joc. No van cessar les rematades fins que, al 89, aconseguien l’empat, amb un gol de Cervera. Amb el 2-2 al marcador el Sants deixava escapar dos punts que, l’haurien pogut acostar al liderat.

D’aquesta manera el Sants és 5è, amb 42 punts, 35 gols a favor i 29 en contra.