Primer Equip – Vilassar Mar 0 – 3

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Soufiane fa campió al Vilassar amb un hat trick

Els del Maresme es van emportar els tres punts en un partit avorrit, però que van dominar.

L’encontre va començar tranquil amb domini al centre del camp, sense perill per cap de les dues parts, però poc a poc el Vilassar va anar guanyant terreny. Al minut 31 Soufiane ho intentava de cap, i en el 32 no va fallar, pujant el 0-1 després d’una rematada a l’interior de la petita, enmig d’un aldarull amb rebutjos dels locals Carlos i Picolo.

Amb el resultat en contra el Sants semblava que buscava l’empat però sense massa convicció. Per la seva banda el Vilassar jugava amb la tranquil·litat d’anar per davant i en una contra, al 45, Soufiane se n’anava sol per banda dreta i amb un xut des de fora de l’àrea anotava el 0-2 amb el qual s’arribaria al descans.

En el segon temps els blanc-i-verds no van tenir temps de reacció, ja que en el 48 Soufiane movia de nou el marcador, amb una rematada des de l’interior de la petita aconseguia el tercer en el seu marcador personal i per al Vilassar.

Amb el partit totalment sentenciat només quedava deixar passar els minuts, ja que el Sants pràcticament només defensava els mínims acostaments dels visitants.

D’aquesta manera el Vilassar s’emportava els tres últims punts de la lliga que, a més, el convertien en campió del grup 1 i li van atorgar l’ascens directe a Tercera Divisió.

D’aquesta manera el Sants queda 6è, amb 54 punts, 48 gols a favor i 43 en contra.