Girona FC B 0-2 UE Sants

L'informació ha estat extreta de elconvocat.com

El Girona B perd la imbatibilitat contra el Sants a casa en un partit espès i ple d’errors dels homes de Javi Garcia

Pau de Castro


El filial gironí se li escapen els tres primers punts de la temporada que acaben anant a l’equip del barri barceloní, més eficaç i amb les idees més clares sobre el rectangle. Els locals van fer uns dels pitjors partits de la temporada tant a darrere, per falta d’intensitat, i al davant, on no entrava res. El Sants, en canvi, va estar més ben plantat en defensa i en atac, més eficaç, marcant en dues de les poques accions perilloses que van tenir.

El Girona B arribava a la quarta jornada, la segona a casa, sense haver perdut encara cap jornada a l’igual que el Sants. El poc bagatge dels primers minuts dels gironins va ser molt penalitzat pels visitants que s’avançaven dels peus de Mulero després que aquest rematés una pilota al cor de l’àrea, imparable per Pol Agustí. Una acció aïllada tornava a aigualir els primers minuts del filial, que podria haver rebut un segon cop, encara més dur, si “Peque” hagués superat al porter gironí en una entrada per la banda esquerra. La primera ocasió clara dels de Javi Garcia arribaria del cap de Ferran que Fabre aconseguia refusar sota pals. Poc a poc, la presència circumstancial del Girona B a la zona de tres quarts passava a ser més incisiva tant en incursions per la banda com en passades entre línies buscant l’esquena rival, tanmateix, sense sort.

A la represa, el Sants, amb avantatge en el marcador, concentraria els esforços a mantenir el resultat i seria més tímid al davant. Arran d’això, el Girona tenia més la pilota respecte els primers quaranta cinc minuts però aquesta superioritat no l’aprofitaria el suficient. La intensitat gironina s’aniria desfent amb el pas dels minuts i el Sants, més viu que els locals, aconseguien tornar-se a avançar al marcador: Navarro, molt actiu, va aprofitar una badada dels gironins en zona de creació per superar, primer a Raúl, i després a Agustí amb un xut creuat. Després del segon gol dels barcelonins, el Girona B tornaria a ser possessiu en el domini de la pilota però més mancat a l’hora de fer jugar-la. Amb una superioritat palpable a la zona mitja, el Sants va fer mal amb molt poc i va limitar molt un Girona B que, tot i els canvis, va oferir una imatge més pobra de la que ens té acostumats.

Comentaris

Entrades populars