C.F. Mollet U.E. Miquel

90   U.E. Sants 2 - C.F. Mollet U.E. 1
Videos (mes videos)
Comentari
El Sants s'ha retrobat amb les bones sensacions de nou jugant a casa, tot i que només hagi estat durant els primers 45 minuts, i de nou gracies a Gala i Fabregat.
La primera part ha estat ben controlada pel Sants i ha provocat que el Masnou no s'apropes gaire a la porteria de Yamandú. En el minut 18 una bona jugada de Navarro, supera per dalt al porter però aquesta s'estavella al travesser. La defensa no rebutja be la pilota, que acaba a peus de Fabregat que entrant per la seva banda arribar a la ratlla de fons i en lloc de centrar xuta pel pal del porter, marcant el primer gol del partit. Llavors ha arribat la desmesurada protesta de Pol per una possible planxa durant la jugada, que li ha costat una tarja groga. Nou minuts mes tard Navarro de nou arriba a tota velocitat a l'àrea i Pol surt i el fa caure, segona groga i deixa al seu equip 66 minuts jugant amb deu. El xut de la falta acaba amb una gran parada del recent entrat Roger, però el rebuig l'aprofita molt intel·ligentment Gala per fer el segon gol. D'aquí al final del primer temps només hi hauria el sobresalt de la lesió de Gala.
La segona part el panorama ha canviat. El Sants ha donat un pas enrere, segurament intencionat per sortir a la contra. El Masnou ha començat a apropar-se al àrea santsenca però sempre ben solucionat per la defensa, i el Sants ha començat a sortir a la contra amb velocitat. Així Navarro, Peque, Geri,... han tingut múltiples oportunitats que la majoria a resolt Roger magníficament. En el últim moment ha arribat el joc dels disbarats. Alberto fa un innecessari penal, quasi a final de partit i guanyant per dos gols de avantatge, i mentre es posava la pilota per xutar-lo en una picabaralla l'arbitre expulsa a Miquel per una agressió a Fran, innecessari també donat el moment del partit. Al final Masip ha xutat el penal i ha posat el definitiu 2 a 1, i ja no ha donat temps per mes tot i que la gent estigués amb el ai, ai, per l'ajustat del marcador
El Sants durant 45 minuts ha recuperat les bones sensacions i després tothom s'ha obsessionat amb marcar el tercer gol perdent de vista el partit. De moment l'equip es posa quart a la classificació, però empatat amb punts amb el segon i el tercer, però un d'ells es l'Andorra encara amb dos partits menys.