Primer Equip – Ripollet 1 – 1

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

El Sants empata en un partit molt disputat i lluitat per ambdues parts.

Els blanc-i-verds van començar l’encontre amb total domini, tancant els visitants a la seva àrea. La primera ocasió va arribar de la mà d’Aleix als 7 minuts, però la pilota va sortir fregant el travesser.

A poc a poc el Ripollet va anar recuperant el terreny i fent-se amb les regnes del joc, en pocs minuts van tenir diverses ocasions per part de Gerard i Osuna que el porter Yamandú va saber resoldre sense massa dificultat.

A partir d’aquí el partit va ser un continu d’anades i vingudes, amb múltiples ocasions per les dues parts que cap va saber resoldre, fent que s’arribés al descans amb el marcador inicial de 0-0.

L’inici del segon temps va ser per als visitants, en aquesta ocasió era el Ripollet que pressionava sense donar un respir als locals, però el Sants va saber sobreposar-se i va començar a obrir forats.

Crivillés va tenir una ocasió molt clara en la primera pilota que va tocar, però l’esfèric va acabar en mans d’Uri. Els blanc-i-verds no deixaven d’intentar-ho i al 67 ‘arribava el 1-0, després d’un xut d’Aleix que Edgar va acabar introduint en pròpia porta.

El resultat advers no va acovardir als vallesans, que van seguir pressionant sense cessament, tant és així que en el 82 Roger anotava l’empat, amb un fort xut des de la frontal de la gran que va anar directe al fons de la porteria.

En els últims minuts va seguir la lluita per les dues parts, però sense aconseguir ampliar el marcador i amb repartiment de punts.

D’aquesta manera el Sants és 5è, amb 23 punts, 20 gols a favor i 18 en contra.