U.E. Avià Solanich

90   U.E. Sants 1 - U.E. Avià 0
Videos (mes videos)
Comentari
El millor del partit, la victòria. El partit ha transcorregut en tot moment amb molt control per tots dos equips però poques ocasions clares. Cap al final de la primera part una sortida ràpida al contraatac ha deixat a Borull sol davant el porter que l'ha fet caure dins de l'àrea. Peque ha transformat el penalty i ha posat el 1 a 0 que ja seria definitiu.
La segona part ha començat amb l'entrada de Navarro que ha mantingut a la defensa del Avià amb la constant sensació de perill, però al igual que la primera part cap xut ha sigut amb suficient perill. En el minut 76 l'Avià s'ha quedat amb un home menys al camp, però el seu bon posicionament al camp ha fet que la diferencia no es notés.
Cap al final el joc s'ha anat embrutant amb alguna picabaralla, i amb el run run que aquest partit podria acabar igual que els últims a casa i perdre dos punts mes, però ja res ha canviat. A falta que l'Andorra jugui el partit que te pendent per culpa de la neu, el Sants es col.loca segon a la classificació amb tota una segona volta per jugar.