Derrota mínima contra un gran aspirant

L'informació ha estat extreta de fundaciouevic.cat

El partit no ha decebut les expectatives: tots dos equips han sortit des de bon principi amb els ulls fits a la porteria rival. Navarro -decisiu avui- ja ha encanonat Arnau al minut 3, però l'avui porter titular del Vic ha tret una mà esplèndida. Més clara ha estat l'ocasió del minut 10, quan el mateix Navarro ha enviat la pilota al pal després d'un embolic a l'interior de la petita. Carrascal ha tingut la rèplica en plantar-se sol davant Yamandú, però no ha aconseguit concretar un xut que hauria pogut ser letal. Isma ha tingut el gol també a tocar, després d'una gran passada a l'espai de Robert, però la seva definició ha sortit llepant el pal de la porteria santsenca. Han estat els millors moments de joc del Vic, que aconseguia combinar i trobar espais entre la fornida defensa dels de Tito Lossio. Peque ha xutat al lateral de la xarxa en una altra gran jugada col·lectiva. La primera part ens ha deixat molt bon futbol per part de tots dos conjunts.

A la represa, el Sants ha sortit més endollat i ha fet un pas endavant, conscient de la importància del marcador del matx. Arnau s'ha tornat a lluir desbaratant un u contra u amb Navarro. El Vic, més replegat, esperava el contraatac per fer mal i sorprendre els santsencs amb passades ràpides. Puigdesens i Torné han ingressat per buscar més profunditat i més pólvora a davant, però alhora el Sants guanyava pams de terreny. De l'únic desajust defensiu de tot el partit, els barceloninis n'han tret petroli. Navarro ha caçat una pilota i ha volgut batre Arnau, qui ha refusat molt hàbilment, però el killer santsenc no ha perdonat en la segona tempativa i ha fet pujar l'únic gol del partit en l'electrònic.

El Vic ha buscat la reacció immediata amb l'entrada de Quim, però el gol santsenc ha fet mal. Només Robert, des de molt lluny, hauria pogut sorprendre Yamandú, però el xut ha sortit per damunt el travesser. El Sants, cofoi amb el resultat, ha sabut administrar el tempo dels últims compassos i no ha passat angoixes per conservar l'avantatge. En els últims moments, Lucho ha debutat amb el primer equip. Malgrat la derrota, l'equip ha donat una gran imatge en tot moment. El Vic acabarà la lliga el proper dissabte a Santa Coloma contra el Farners. Tots dos equips tenen assegurada la permanència a Primera Catalana la temporada que ve. #SomUEVic

Comentaris

Entrades populars