Emoció garantida a Primera Catalana

L'informació ha estat extreta de Betevé



L’Horta, el Sants i l’Andorra aspiren a l’ascens directe i a la plaça de promoció d’ascens

El grup primer de Primera Catalana arriba al tram decisiu. Queden dues jornades per acabar el campionat i l'emoció està garantida. L'Horta i el Sants es juguen el pujar directament a Tercera o, com a mínim, disputar la promoció d'ascens. Els dos equips encara estan pendents de saber qui s'endurà els tres punts del derbi al Feliu i Codina, disputat el 9 d'abril. Els santsencs recorreran davant el Tribunal Català de l'Esport contra la resolució del Comitè d'Apel·lació de donar la victòria als hortencs.

L'Horta encara les dues últimes jornades com a líder amb un punt més que el Sants i l'Andorra. Els hortencs, que visiten el camp del Girona B, però, no arriben al tram decisiu de la temporada en el seu millor moment, ja que fa quatre partits que no guanyen.

El Sants, segon empatat a punts amb l'Andorra, jugarà al camp del Vic, que ja ho té tot fet. Els santsencs arriben al partit amb dinàmica positiva. Han sumat 10 dels últims 12 punts possibles i l'aspiració és acabar primer i pujar directament a Tercera.

I el Martinenc, després d'encadenar quatre victòries consecutives, va perdre contra el Lloret i es va quedar sense opcions de promoció d'ascens. Els del Guinardó visiten el camp del Masnou amb la intenció d'acabar la temporada de la millor manera possible.

Comentaris

Entrades populars