U.E. Sants - U.E. Tona

El partit
U.E. Sants U.E. Sants 2
U.E. Tona U.E. Tona 1
  Camp de L'Energia

Data: 07/05/2017 12:15

Competició: Primera Catalana 2016/2017, grup 1 (Jornada 31)

Col-legiats: Salvador Lozano Rico, Mariona Peralta Geis, Daniel Muñoz Carod.

Equips:
U.E. Sants Titulars: David García, Fabregat, Cura, Alberto, Picolo, Peque (Xavier 45'), Aleix, Guille, Crivillés, Borull (Mulero 72'), Navarro (Gaudioso 84').
U.E. Sants Suplents: Iván, Gala, Geri, Arnau.

U.E. Tona Titulars: Carlos, Franquesa, Toti (Roca 37'), Roquet (Vilà 24'), Eloi (Berrocal 83'), Mendoza, Pol, Tuneu, Torrents, Eric, Pla.
U.E. Tona Suplents: Fran, Sergi, Roura, Youssef.

Gols:
U.E. Sants  1-0 Crivillés (16')
U.E. Tona  1-1 Mendoza (41')
U.E. Sants  2-1 Picolo (70')

Targetes:
U.E. Tona  Pla (7')
U.E. Tona  Franquesa (20')
U.E. Tona  Tuneu (43')
U.E. Tona  Roca (57')
U.E. Sants  Navarro (63')
U.E. Sants  Ferràn Donoso Lozano (63')
U.E. Tona  Mendoza (70')
U.E. Tona  Josep Rovira Castany (70')
U.E. Sants  Aleix (75')
U.E. Tona  Pol (77')
U.E. Sants  Mulero (80')
U.E. Tona  Vilà (89')
U.E. Tona  Miguel Muñoz Márquez (89')

Cronologia
Onze inicial: U.E. Sants David García, Fabregat, Cura, Alberto, Picolo, Peque, Aleix, Guille, Crivillés, Borull, Navarro.
Onze inicial: U.E. Tona Carlos, Franquesa, Toti, Roquet, Eloi, Mendoza, Pol, Tuneu, Torrents, Eric, Pla.
0   U.E. Sants 0 - U.E. Tona 0
7   U.E. Tona Pla
16 U.E. Sants  U.E. Sants Crivillés
20   U.E. Tona Franquesa
24 U.E. Tona  U.E. Tona Entra Vilà per Roquet
37 U.E. Tona  U.E. Tona Entra Roca per Toti
41 U.E. Tona  U.E. Tona Mendoza
43   U.E. Tona Tuneu
45 U.E. Sants  U.E. Sants Entra Xavier per Peque
  U.E. Sants 1 - U.E. Tona 1

57   U.E. Tona Roca
63   U.E. Sants Navarro
70 U.E. Sants  U.E. Sants Picolo
  U.E. Tona Mendoza

72 U.E. Sants  U.E. Sants Entra Mulero per Borull
75   U.E. Sants Aleix
77   U.E. Tona Pol
80   U.E. Sants Mulero
83 U.E. Tona  U.E. Tona Entra Berrocal per Eloi
84 U.E. Sants  U.E. Sants Entra Gaudioso per Navarro
89   U.E. Tona Vilà
90   U.E. Sants 2 - U.E. Tona 1
Videos (mes videos)
Comentari
No dels millors, però si un bon partit del Sants que el col·loca de moment en el segon lloc de la taula, posició en la que jugaria la promoció d'ascens a tercera divisió.
Abans del partit s'ha fet un homenatge els equips juvenils. Un cop en joc, tret de petites estones, el partit ha estat en tot moment controlat pel Sants. En la segona jugada clara del partit, després de una bona oportunitat de Picolo, ha arribat el gol de Crivillés després de una gran jugada de Borull per la banda, que ha remuntat la ratlla de fons i li ha donat el gol fet al seu company. Llavors ha arribat la greu lesió del visitant Roquet que ha mantingut el partit aturat una bona estona. La parada i el gol ha fet que el Tona comences a buscar la porteria santsenca amb mes ganes però amb poc encert. De la jugada mes enrevessada del partit ha acabat sortint una centrada, que Mendoza amb el cap ha aconseguit enviar-la a la arrel del pal de David, que no ha pogut fer-hi res per evitar l'empat. Llavors han arribat els minuts mes bojos, fins al final del primer temps, amb constants arribades a les dos porteries, però sense cap resultat.
La segona ha continuat amb la mateixa tònica de la primera, i fruit de voltar la porteria del Tona, al final, en una pilota morta dins de l'àrea petita, Picolo ha engaltat un fort xut que ni el cos del porter ha pogut evitar que entrés a la porteria. Els jugadors del Tona s'han mostrat molt nerviosos durant tot el partit i a partir del segon gol santsenc el seu nerviosisme ha anat en augment. Els següents minuts després del gol de Picolo han estat els minuts de Navarro, qui amb la seva pressió i insistència ha creat un parell de bones ocasions, que haguessin pogut ser el tercer gol. El Sants s'ha defensat be l'ultim quart d'hora i els del Tona atacaven amb mes cor que cap, per no deixar escapar el punt d'or que han tingut durant una bona estona, però ja res s'ha mogut en el marcador.
Sense tindre en compte el desgavell administratiu del partit de l'Horta, el Sants fa nou jornades que no perd amb un balanç de dos empats i set victòries. Això fa que a falta de tres jornades, i que el comitè ratifiqui o no la pèrdua administrativa del partit de l'Horta, la classificació sigui Horta 59 pts, Sants 55 pts, Andorra 55pts, Llagostera 51pts i Martinenc 51pts. Ara toca anar a jugar al camp del Ripollet en plena lluita per sortir del descens, 16è a dos punts de la salvació, i al camp del Vic, a mitja taula (8è) sense jugar-se res. El proper partit a casa, i últim de la temporada, serà un Sants - Andorra on tots dos s'ho poden jugar tot.
Sants - Tona

Comentaris

Entrades populars