Un gran duel per tancar el curs al Municipal

L'informació ha estat extreta de fundaciouevic.cat

Segurament el Vic-Sants és un dels partits més atractius que es poden veure a aquestes alçades a Primera Catalana. El Vic ve d'endur-se la victòria en el derbi comarcal contra el Tona i ocupa una còmoda vuitena posició, amb els ulls fits en la setena, que ara mateix ocupa el Mollet amb els mateixos punts (46). En aquest últim matx davant l'afició, els tècnics Xevi Melero i Rafa Rodríguez recuperen Isma, però no podran comptar amb Aleix Velasco, expulsat en el derbi i sancionat amb dos partits. L'objectiu és oferir una altra victòria a la parròquia vigatana abans de tancar la lliga la setmana que ve a Santa Coloma de Farners.

Per la seva banda, el Sants té un final de lliga apassionant per davant. Segons a la taula -empatats amb l'Andorra- i a un sol punt de l'Horta, els de Tito Lossio necessiten, sí o sí, sumar els tres punts contra els vigatans per no perdre opcions ni aspiracions de cara al somni de Tercera Divisió. Precisament ahir els santsencs coneixien la notícia que el Comitè d'Apel·lació havia desestimat el recurs sobre el pòlemic partit contra l'Horta. Així doncs, el Sants parteix amb un desavantatge mínim en aquest 'tour de force' final respecte als de Xavi Molist. Malgrat el revés als despatxos, els de Magoria han demostrat esperit i determinació per intentar fer el salt de categoria. Per tant, ens espera un rival amb fam de punts i letal en els metres finals, amb un home gol com Sergio Navarro.

L'espectacle, doncs, està assegurat aquest diumenge en un Municipal que acomiadarà la temporada 16-17. En el partit d'anada disputat a L'Energia, un gol de 'Mia' Valls en l'últim sospir donava un punt d'or als vigatans. #SomUEVic

Comentaris

Entrades populars