Primer Equip – Reus B 1 – 2

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

El Sants es complica la promoció

Els blanc-i-verds van dominar el joc però els hi va faltar encert

Els locals van començar dominant el partit i atacant amb insistència, però sense crear jugades clares de gol. Fins al minut 20, quan Crivillés ho provava per banda esquerra, però la pilota es passejava per davant de la porteria per acabar sortint fora.

Per la seva banda el Reus B no va fallar en l’única ocasió que va tenir per inaugurar el marcador, Marcel llançava una falta que va topar amb la tanca, i Torres va aprofitar el rebot per enviar la pilota al fons de la xarxa.

El Sants no es va rendir i ho va seguir provant però sense sort, de la mateixa manera que els visitants, que en el 43’ Yamandú va haver de treure una mà providencial per enviar a córner un fort xut de Fabra. Sense temps per a més s’arribava al descans amb 0-1 al marcador.

La segona meitat va començar amb gol de Navarro, en rematar des de la petita un centre per banda dreta de Borrull. Amb el marcador igualat els de Tito Lossio van tornar a entrar en la dinàmica de la primera part amb total domini del joc.

Però mica en mica les coses s’anaven igualant i les ocasions per anotar el segon venien per ambdues parts. Al 55’ Edgar ho provava pels reusencs, però Yamandú aturava sense dificultat. Al 57’ gran xut de Picolo que acabava a córner i al 77’, Crivillés, amb una gran jugada personal, tornava a posar a prova Sillero, però sense encert.

Però la desfeta arribava en el minut 78, quan el Reus B llançava un  córner i un malentès entre Fabregat i Yamandú feia que el primer anotés el 1-2 en pròpia porta.

A pocs minuts pel final els nervis estaven més que presents en el terreny de joc, fet que va portar a un altercat entre jugadors i tècnics a les banquetes i trifulga a la zona de vestidors.

Un cop els ànims es van calmar es va reprendre el joc, però amb un ritme diferent i sense opcions de moure el marcador.

D’aquesta manera el Reus B s’emportava la victòria i feia un pas cap a l’ascens de la Tercera Divisió, per contra, el Sants haurà d’anar a per totes a Cambrils per donar la volta al marcador i aconseguir la més que possible remuntada.