La crònica del Guillem Fabo

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Gaudioso i Chicho condueixen el Sants cap al triomf contra el Vista Alegre (2-1)

El conjunt santsenc aconsegueix la quarta victòria consecutiva i es manté a la tercera posició de la classificació. Un gol de l’equip visitant al minut 90 va posar emoció al tram final del partit

Victòria ajustada de la UE Sants que no afluixa i segueix lluitant en les posicions capdavanteres de la taula. En termes classificatoris, el Vista Alegre arribava a l’Energia com un rival assequible, tanmateix, el conjunt d’Eloy Martínez va plantar cara en tot moment i va estar molt a prop d’endur-se un punt de la seva visita a terres santsenques.

Sense un dominador clar, els duels constants al mig del camp van marcar la dinàmica dels primers compassos de joc. Guille i Gaudioso van prendre les regnes del conjunt santsenc, aportant equilibri en la medul·lar i connectant amb Chicho i Crivi, que van protagonitzar les jugades ofensives més perilloses del Sants. Les interrupcions constants fruit de la intensitat dels dos equips no van evitar que Iván Peralta, el màxim golejador visitant, posés a prova a un Yamandú impecable, que va tornar a ser decisiu amb les seves aturades en els moments clau de partit. Capitanejats per un solvent Adrián, el Vista Alegre quan sortia a l’atac ho feia amb molts efectius. Pulido i Rubén, molt actius per bandes, fixaven a Carlos i Fabregat, minimitzant el seu potencial en tasques ofensives.

El Sants trobaria el premi del gol en el tram final del primer període. Gaudioso va aconseguir enviar la pilota al fons de la xarxa de Tomás Egea amb un llançament magistral que es va colar per l’escaire. Així, els de Lossio aconseguien obrir la llauna amb un gol psicològic.

El Vista Alegre va sortir amb força després del descans i va posar en problemes a la defensa verda-i-blanca. Amb el gol de l’empat com a objectiu primordial, l’equip castelldefelenc es va topar amb la consistència defensiva del Sants. La compenetració entre Picolo i Cura va evitar que el Vista Alegre pogués arribar a la porteria de Yamandú amb assiduïtat. La perseverança d’un inspirat Manel que buscava constantment a Peralta no trobava recompensa.

A l’inici de la segona meitat el ‘Xèrif’ Sergio Navarro va ser substituït per una sobrecàrrega a l’isquiotibial de la cama dreta, Sumarroca, un dels jugadors més destacats de la segona part, va ser l’encarregat de substituir-lo. El mateix Sumarroca va ser protagonista en la jugada del segon gol del Sants. Després d’una rematada del futbolista santsenc que es va estavellar al travesser de la porteria d’Egea, Chicho, amb una gran rematada de cap, va aconseguir el segon gol dels santsencs.

Quan podia semblar que el gol de Chicho havia sentenciat l’enfrontament, Fran Orellana, que acabava d’entrar al terreny de joc, aconseguí rematar amb el cap un servei de cantonada. En el temps afegit, els jugadors d’Eloy Martínez, envalentits pel gol que escurçava distàncies, van disposar de dos córners a favor que no van saber aprofitar. El Sants, conscient de la importància de la victòria, va saber apretar les dents per acabar sumant el triomf a l’Energia.

Amb aquests tres punts, el Sants es manté tercer, empatat a 26 punts amb el Viladecans, i a només tres punts del Martinenc, el líder de la competició. Diumenge que ve, els jugadors de Lossio disputaran un partit transcendental contra el Viladecans.

Comentaris

Entrades populars