Primer Equip – Vista Alegre 2 – 1

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Quarta victòria consecutiva dels blanc-i-verds

El Sants es queda els tres punts patint fins a l’últim minut.

L’encontre va estar precedit per un minut de silenci, en record de Josep Borràs, soci número 6 de l’entitat i que va morir recentment.

El partit va començar disputat, amb alguna arribada per a cada equip encara que sense massa perill, però poc a poc el joc va perdre intensitat i les ocasions no arribaven per cap de les parts. L’oportunitat més clara, i que els santsencs no van desaprofitar, va arribar al 42′, arran d’una falta sobre Chicho que Gaudioso es va encarregar de materialitzar amb una pilota col·locadíssima per l’escaire. Sense temps per a molt més s’arribava al descans.

A la segona meitat el Vista Alegre va sortir a buscar l’empat i va iniciar el joc amb domini, però amb el pas dels minuts es girava la truita i els locals començaven a ser superiors.

El Sants era l’amo del terreny de joc amb continus atacs que no sabia acabar, mentre que els visitants només podien intentar-ho al contraatac i sense sort. Al minut 70 gran ocasió per als blanc-i-verds, amb una jugada de Chicho, i rematada de Sumarroca al pal, Guille ho va intentar amb el rebot però va enviar l’esfèric per sobre de la porteria. Per la seva banda Jonatan ho provava de falta per al Vista Alegre, amb un llançament que Yamandú va aconseguir enviar a córner amb una mà providencial.

El partit agafava intensitat però no arribaven els gols, fins al minut 86, quan Chicho anotava de cap el 2-0, després d’un centre de Fabregat per banda dreta. A pocs minuts del final semblava que el matx estava sentenciat, però els de Castelldefels no es van rendir i al 90′ Orellana maquillava el marcador en anotar el 2-1 definitiu.

D’aquesta manera el Sants és 3r, amb 26 punts, 15 gols a favor i 15 en contra.