La crònica del Primer Equip

L'informació ha estat extreta de uesants.cat

Partidàs d’un Sants que segueix a dalt

Els locals van ser superiors i no van deixar escapar la victòria

El partit va estar precedit per un minut de silenci en memòria de Maria Monclús, mare del nostre administratiu Joan Ortega Monclús, morta recentment.

En els primers minuts va ser el Valls el que semblava que dominava el joc, però a poc a poc la dinàmica va anar canviant i els blanc-i-verds van anar guanyant terreny. Així i tot la primera ocasió de perill no va arribar fins al 16′, quan Borrull va rematar de cap i la pilota es va passejar per davant de la porteria; Navarro va aprofitar la direcció de l’esfèrica per intentar obrir el marcador, però Clavé va interceptar-la sense massa dificultat.

A partir d’aquí es va convertir en un continu atac dels santsencs, encapçalats per Sergio Navarro que, finalment, anotava el 1-0 després d’una jugada per banda esquerra, ja en el minut 36. El joc seguia sent per als locals i, en l’últim minut de la primera meitat, un jugador del Valls feia caure a Navarro dins de l’àrea, el col·legiat va assenyalar un penal que Gaudioso va transformar, arribant al descans amb 2-0 al marcador.

A la segona meitat el Sants va sortir una mica més relaxat, a causa del resultat favorable, i els de Valls van aprofitar per pressionar i intentar anotar, i no els va costar molt, ja que al 59′ el col·legiat assenyalava un altre penal. Gómez es va encarregar de transformar la pena màxima, aconseguint reduir distàncies al marcador. Els visitants van seguir lluitant a la recerca de l’empat, però la bona feina dels de Tito Lossio impedia tal gesta.

Per la seva banda els santsencs pressionaven amb joc al contraatac, i a 3 minuts del final una jugada per banda dreta de Cervantes, amb centre a Navarro, va acabar amb el definitiu 3-1.

Tres punts més per als blanc-i-verds que els permeten seguir en la part alta de la taula.

D’aquesta manera el Sants és 5è, amb 50 punts, 35 gols a favor i 31 en contra.