La UE Valls perd a Sants i segueix tot igual amb una jornada menys

L'informació ha estat extreta de eltravesser.cat

Els barcelonins marxaven al descans amb 2-0 amb gols de Navarro i Gaudioso, el segon de penal. Cesc, pels vallencs retallava distàncies a l'hora de joc, també de penal però als darrers instants Navarro sentenciava.

Oportunitat perduda per la Unió Esportiva Valls que veu com no aprofita la derrota de rivals directes per posar-se a 1 partit de la possible salvació, i tot i tenir alguna opció per aconseguir l'empat, marxava amb una derrota per 3-1 al marcador.

Mala primera part dels de Joan Pallarès que es trobaven amb un Sants intens, centrat i que tenia la pilota. Així i tot, poques ocasions de gols per uns i altres. El primer gol del partit arribava pels de l'Energia quan Navarro aprofitava una passada de Picolo des de l'esquerra i ha fet una bona rematada a la frontal per superar a Clavé. La primera ocasió clara pels verds-i-blancs i acabava en gol. Quan s'acabava el primer temps, i al minut 46 Martí Fàbregas feia un clar penal que situava el 2-0 després que Guadioso superés al porter vallenc.

La segona part seria diferent. Els vallencs sortien amb intensió de buscar retalar distàncies al marcador i entrar al partit. Cesc Gómez, màxim golejador de la UE Valls transformava un penal per entrar dins del partit (2-1) al quart d'hora de la represa. Els blanc-i-vermells començaven a collar i gaudirien d'un parell de bones accions per buscar el gol de l'empat, però perdonarien i veurien com a tres minuts del final del partit la UE Sants sentenciava amb el tercer gol, obra de Navarro.

Amb aquesta derrota, i quan resten 15 punts en joc, empaten amb la Unificació Bellvitge que empatava, i segueix a un punt de l'Alpicat i quatre punts del Vila-seca, qui marca la possible permanència.