88 U.E. Sants  U.E. Sants Entra Llauradó per Alberto
90   U.E. Sants 3 - U.E. Valls 1
Videos (mes videos)
Comentari
Partit de baixa intensitat davant de un rival que es jugava els últims bitllets per sortir del descens, i un Sants que matemàticament pot guanyar la lliga, tot i que sembla que ambdues coses seran impossibles.
El Sants com sempre sense passar gaires angunies, tenint el partit controlat però amb poques arribades, tot i que és veia que quan arribes marcaria. Tot i així el primer gol s'ha fet esperar fins el minut 36, on després de una llarga jugada, Navarro acaba fent el primer entrant de segona linea. Poc minuts mes tard, el mateix Navarro arriba amb una ràpida contra a l'àrea i li fan un clar penal, que Gaudioso convertiria en el 2 a 0.
La segona part hagués estat de tramit, a no ser perquè en el minut 60 Fabregat fa un penalty innecessari, que li ha donat esperances al Valls amb el 2 a 1. El Sants acostumat a jugar amb resultats ajustats a esperat el seu moment. Aquest ja ha estat a les acaballes amb una bonica jugada, que Cervantes ha culminat amb una gran centrada perquè Navarro rubriqués un segon gran gol.
Queden 15 punts per jugar i el Sants és cinquè a dos del Viladecans que es quart, a quatre del Almacelles que tercer, a set del Martinenc que es segon i a dotze del líder el San Cristobal. Sabent que encara ha de jugar encara amb el Viladecans i el Almacelles.
Durant aquesta setmana, per fi, la Federació li ha entregat el premi de campió de lliga, la que l'any passat la va perdre durant uns mesos administrativament. Tràmits administratius que van provocar que el Sants no pogués estar aquest any ja a tercera.