Sants i Europa empaten a 1 en el primer partit de la pretemporada

La informació ha estat extreta de Betevé



Els dos tècnics acaben satisfets per ser la primera prova d'aquest curs


Diumenge es va disputar el primer partit amistós de la pretemporada de l’Europa i el Sants. Els dos equips barcelonins se les veuran aquesta propera temporada a la Tercera Divisió i de moment ens van deixar un empat a 1 al camp de l’Energia.

Arribar al bar del camp de l’Energia per fer el cigaló abans del derbi i trobar-se el tècnic escapulat, David Vilajoana, donant les últimes instruccions de cara al partit. Una classe magistral que va atreure totes les mirades, fins i tot la del tècnic de l’Hospitalet, Xavi Molist, que ahir va venir a espiar l’Europa pensant en la Copa Catalunya.
Era el primer partit amistós de la pretemporada, però un derbi és un derbi. I més quan un equip renovat completament com l’Europa vol demostrar que serà competitiu i un altre com el Sants, que just acaba d’aterrar a Tercera i vol provar-se al nivell de la nova categoria. El que havia de ser una tarda distreta va ser un aiguat amb calamarsa inclosa, així que cap a buscar aixopluc d’alguna manera.
Una primera part viscuda des de lluny amb el cafè amb llet va donar pas a una segona, ara sí, sense les inclemències meteorològiques.
El futbol va tornar a ser el protagonista i l’Europa ho va aprofitar perquè Alfons Serra es convertís en el primer golejador de la pretemporada. El de Tito Lossio, però, motivats pel gol escapulat, van agafar la iniciativa per acabar empatant el partit gràcies a un gol de Fabregat. Si fos Lliga, un empat no deixa mai content a ningú però com que aquí es tracta d’agafar ritme, al final, tots contents.

Diumenge, 29 de juliol, l’Europa torna contra l’Hospi a la Copa Catalunya i el Sants ho farà en un altre amistós, en aquest cas, dijous contra el Santfeliuenc.

Comentaris

Entrades populars