El Sants no pot fer res davant el Prat (2-0)

La informació ha estat extreta de beteve.cat

Els primers minuts de cada part, clau en la derrota dels santsencs

El Sants no ha pogut sumar la tercera victòria consecutiva i ha perdut davant el Prat per 2 gols a 0

Els homes de Tito Lossio arribaven al xoc davant els pota blava amb algunes baixes. I ben aviat s’han posat malament les coses per al Sants. Només s’havien disputat 4 minuts i el Prat ha fet el primer gol. Pau López amb dues rematades ha aconseguit superar Yamandú després d’una gran intervenció del porter uruguaià.

El gol dels pratencs no ha condicionat el joc dels barcelonins, que han intentat imposar el seu domini. De fet, han aconseguit batre la porteria d’Andrés, però el gol ha estat anul·lat per fora de joc de Borrull.

El Sants hauria pogut empatar en una altra acció abans del descans, però el xut de Fabregat ha sortit desviat.

Es repeteix la història a la segona part

I si a la primera part el gol del Prat ha estat al minut 4, el segon ha arribat al minut 5 de la segona. Toni Larrosa ha recollit la pilota de Salva, que ha centrat des de banda dreta, i no ha perdonat rematant de cap per anotar el 2 a 0.

Es repetia l’esquema de la primera meitat. Aquest segon gol, si que ha fet ferida als santsencs, que han seguit el ritme de partit, però no han generat perill a la porteria rival, tret d’alguna aproximació del l’incombustible Sergio Navarro.

El Prat hauria pogut ampliar la diferència amb el tàndem Salva i Toni Larrosa, tot i que l’efectivitat dels locals ja no ha estat la mateixa.

No hi ha hagut temps per més; el Sants ha trencat amb la dinàmica positiva i el Prat s’ha col·locat líder i acumula quatre jornades sense encaixar gols, confirmant que és l’equip menys golejat amb diferència de la tercera divisió amb només cinc gols rebuts.

Els de Tito Lossio la setmana que ve rebran el San Cristóbal al camp de l’Energia.