[Crònica J38] Tres puntassos i a dormir líders

La informació ha estat extreta de aeprat.com

Victòria de mèrit l’aconseguida pel Prat al camp de l’Energia en la matinal de divendres. Els gols d’Héctor i Guiu deixen els pratencs líders a l’espera del que faci demà el Llagostera.

Tres punts d’or per l’AE Prat en la seva visita al Sants. Héctor i Guiu han estat els golejadors pratencs en un matx que s’ha decidit al tram final de la segona meitat.

El partit ha començat amb un Prat ambiciós en busca de la porteria rival. Pedro Bravo en dues ocasions ha pogut obrir la llauna, però no ha estat encertat (5’). Passada la mitja hora de joc ha arribat el primer dels gols. Pau López ha servit una falta des de l’esquerra i Héctor ha pentinat la pilota al fons de la xarxa (34’). El Prat no s’ha conformat, i ha pogut augmentar la diferència al marcador en dues ocasions. Primer Sergi Moreno, i després Toni han tingut el segon, però ambdós xuts han marxat per sobre del travesser.

En la segona meitat, el Sants ha donat una passa endavant i ha tingut una ocasió abans de l’empat. Canti ha posat una pilota dins l’àrea que no ha trobat rematador (51’). Minuts després, Gaudioso ha aprofitat un rebuig a la frontal per empatar el matx (64’). A la jugada següent, Sergi Moreno marxava sol cap a la porteria i Alberto l’ha fet caure quan era l’últim home. Vermella directa i vint-i-cinc minuts per davant amb un jugador més per buscar el gol de la victòria. Una superioritat que el Prat ha sabut aprofitar quan Guiu ha aprofitat un rebuig de Nacho per fer el segon i col·locar líder el conjunt de Dólera (75’). Èxtasi total a un vestidor que li resten quatre finals per aconseguir l’objectiu.

Comentaris

Entrades populars