Un dia com avui

Un dia com avui de 1945, el Sants va guanyar al camp del carrer Galileu contra el San Martín, nom que va rebre l'actual Martinenc durant la dictadura, que es va veure amb inferioritat des de el minut 6 quan se'ls lesionar el defensa Artés. El Sants va tindre un plàcid partir que sembla va acabar amb ball de bastons sobre el camp. Al dia següent Enrique Itarte escrivia la crònica en El mundo deportivo a la pàgina 4 que estava acompanyada amb un parell de fotos del partit.

U.D. Sans 5 - U.D. San Martín 1
Competició: Tercera división. Grupo 5. Temporada 1945/1946
Data: 23/12/1945

U.D. Sans: Vila, Sasot, Cros, Pérez, Balmes, Roselló, Díez, Royo, Álamo, Sauras i Egea.
U.D. San Martín: Món, Rubies, Artés (6'), Mora, Modol, Pérez, Jodás, Rufo, Jofré, Carreras i Franch.

Gols: 1 - 0, Egea (min. 19, primera part);  2 - 0, Rufo (min. 26, primera part);  3 - 0, Sauras (min. 34, primera part); 4 - 0, Roselló (min. 40, primera part); 5 - 0, Díez (min. 52, segona part); 5 - 1, Jofre (min. 58, segona part)
Arbitre: Ferrer Clavel.
Inicidències:En el camp del carrer Galileu.