El San Cristóbal s'abona a l'empat

La informació ha estat extreta de beteve.cat

El San Cristobal ha empatat a un gol aquest diumenge al camp del Sants, un rival directe en la lluita per la permanència. És el quart empat consecutiu dels parroquials des que va començar l'any. Amb aquest marcador, el conjunt d'Oliver Ballabriga es manté fora de les places de descens directe. Supera l'Igualada, cuer del grup, en un punt i per "goal average" el Sants, amb qui està empatat a punts.

El partit ha estat intens degut a la importància dels tres punts en joc. L'inici ha estat equilibrat, amb arribades a les dues porteries. Però ha estat el San Cristóbal qui ha estat més efectiu i en el minut 15 Tom ha avançat el seu equip. El Sants ha intentat equilibrar el marcador, però no ha estat encertat en atac.

A la segona part, l'entrada de Guillermo ha donat més profunditat als barcelonins. I en el minut 62, aquest jugador ha fet el gol de l'empat a un. El Sants ha dominat més i ha buscat un segon gol davant un San Cristóbal ben ordeniat defensivament. Samu ha estavellat una rematada al travesser d'un San Cristóbal que al final s'ha fet amb un punt important.

Comentaris

Entrades populars