Un dia com avui: Atlético Cataluña C.F - U.D. Sans (1967)

Un dia com avui de 1967, el Sants perdia en el últim minut un punt contra l'Atlético Cataluña, tot i que l'ultim tram de partit el va jugar amb un home mes. Segons les cròniques el remat del gol de l'empat es va fer en dubtosa posició. El mundo deportivo feia crònica al dia següent a la pàgina 6. El Mora a la porteria de l'Atlético era Pere Valentí Mora i Mariné, porter del Barça del 1969 fins el 1979.

Atlético Cataluña: evolució del C.D. Frabra y Coats, que en aquest moment ja vestia de blaugrana per les bones relacions amb el Barça i que cap a l'any 1970 es fusiona amb el C.D. Condal i sorgeix el C. F. Barcelona Atlético, que ara coneixem per Barça B.

Atlético Cataluña C.F. 2 - U.D. Sans 2

Competició: Tercera División. Grupo 6 y 7. Temporada 1966/1967.
Data: 29/01/1967

Atlético Cataluña C.F.
Titulars: Mora, Crespi, Gala, Lozano, Marti, Arnau, Manu, Gandia, Gil, Escuté i Esteve (71').
Suplents:.

U.S. Sans
Titulars: Beltrán, Cruz, Vacunin, Moyá, Bosch, Matamala, Villodres, Montero, Viñas, Roca i Ortiz.
Suplents:.

Gols: 0-1 Moyá(p) (min. 10, primera part); 1-1 Escuté (min. 31, primera part); 2-1 Matamala (min. 35, primera part); 2-2 Gil (min. 89, segona part).

Col·legiats:: Gosalves. TV: Esteve (min. 71, segona part)

Incidències: Camp de la Fabra i Coats.