Europa-Sants: un derbi transcendental per als dos equips

La informació ha estat extreta de beteve.cat

Hi ha en joc tres punts molt necessaris per als dos equips

Diumenge, 1 de març, a les 12 h, l’Europa i el Sants s’enfronten en el Nou Sardenya. Els dos equips hi arriben en situacions molt diferents. L’Europa vol reafirmar-se com un dels principals candidats a optar al play-off després de perdre en un partit molt disputat contra el Cerdanyola. I el Sants intentarà emportar-se els tres punts per optar a sortir de la zona de descens després d’empatar contra el Banyoles a casa.

L’Europa vol seguir en play-off
Després de la derrota de l’última jornada, l’Europa ha vist com els seus perseguidors s’hi han anat apropant. I el Sant Andreu, tercer, va guanyar el seu partit de la jornada i s’ha allunyat d’aquesta quarta posició. El conjunt de Vilajoana registra molts bon números com a local: durant tota la temporada només ha deixat escapar nou dels 36 punts disputats a casa. El conjunt escapulat es veu obligat a guanyar el partit per mantenir aquesta quarta plaça.

El Sants necessita un gir de 180 graus a la seva dinàmica
El conjunt de Tito Lossio continua cuer en la classificació. L’equip santsenc no es troba en una bona dinàmica i els seus números no són gaire esperançadors fora de casa. Els verd-i-blancs només han sumat tres punts lluny del seu camp aquesta temporada, els del partit que no va disputar contra el desaparegut Reus. Tot i així, el Sants vol sumar els tres punts en un dels camps més complicats de la categoria.

Comentaris

Entrades populars