Empat “in extremis” del Sants davant el Terrassa

La informació ha estat extreta de beteve.cat

L'empat dels santsencs arriba en l'últim minut de partit

El Sants ha esgarrapat un punt contra el Terrassa després d’aconseguir un empat a 1 a l’Energia. El gol dels santsencs, de Sergio Navarro, ha arribat al minut 89. El conjunt de Tito Lossio es manté últim amb la salvació a sis punts.
Una primera part molt igualada

El partit ha començat amb els dos equips fent un gran esforç, sobretot físic. Poques ocasions de gol i un futbol molt directe. Les ocasions més clares per al Sants han estat una rematada d’Aleix Lage i un possible penal sobre Sumarroca, que l’àrbitre no ha considerat com a tal. Per la seva banda, el Terrassa hauria pogut avançar-se amb un xut de Lucas Viña.
A la segona part, els gols i l’empat

Després del descans, els dos equips s’ha mostrat més incisius en atac. El Sants ha tingut l’oportunitat de marcar, al minut 52, després de tot un seguit de rematades que ha resol amb eficàcia José Ortega, porter del Terrassa.

Els egarencs també haurien pogut avançar-se amb un xut d’Àlex Fernández al minut 57, però 10 minuts més tard Jaume Pascual ha fet el 0 a 1. Ha rematat una pilota a la frontal, que, després de tocar el pal, ha acabat entrant a la porteria santsenca.

Les coses es posaven complicades per a l’equip de Tito Lossio i més encara quan al minut 87 Cristian Mulero ha estat expulsat per doble amonestació. Semblava que el matx acabaria amb derrota, però ha aparegut Sergio Navarro. El xèrif ha aprofitat una pilota morta dins l’àrea per fer l’empat a 1 en el minut 89.

No hi ha hagut temps per a més. Amb l’empat, el Sants suma 22 punts i té les places de salvació a sis. El conjunt santsenc encadena quatre empats seguits a l’Energia després de fer-ho amb el San Cristóbal, l’Hospitalet i el Banyoles anteriorment.