Un dia com avui: U.E. Sants - F.C. Santfeliuenc (2010)

Un dia com avui de 2010, el Sants va perdre contra el Santfeliuenc al camp de la Bàscula. Partit que guanyava i va acabar perdent i amb nou jugadors sobre el camp. Al final hi han diversos links amb dades del partit.

U.E. Sants 1 - F.C. Santfeliuenc 2

Competició: Tercera división. Fase de permanencia Grupo 7. Temporada 1954/1955.
Data: 21/03/2010 12:00

U.E. Sants
Titulars: Ferran Pol, Pol Ubach, Agustín, Cristian, Vergés, Xavi Pascual, David Haro, Ivi (Acosta 77'), Forznitetti, Carlitos (Siles 61') i Tacón.
Suplents: .
TG: Pol Ubach, Agustín, Ivi.
2TG: Forzinetti (min. 88, segona part).
TV: Agustín (min. 93, segona part).

F.C. Santfeliuenc
Titulars: Carlos, Iñaki, Alberto, Jordi Vidal, Jacobo, Arcos, Diego, Parralejo (Francisco 67'), Quiles (Javi Pozo 72'), Iván Fuentes (Joserra 81') i Álex Burch.
Suplents: .
TG: Alberto, Parralejo, Francisco, Diego, Arcos, Joserra, Andrés González..
2TG:.
TV:.

Gols: 1-0 David Haro (min. 8, primera part); 1-1 Quiles (min. 37, primera part); 1-2 Diego (min. 58, segona part).

Col·legiats: David Jiménez Sánchez.

Incidències: Complex esportiu La bàscula

El Santfeliuenc FC, a retrobar-se amb el camí de la victòria contra el Sants (santfeliuencfc.blogspot.com) 19/03/2010
Santfeliuenc - Sants (Blog U.E. Sants) 20/03/2010
El Santfeliuenc es reenganxa al tren de la il·lusió després de superar el Sants per 1 a 2. (santfeliuencfc.blogspot.com) 21/03/2010