Un dia com avui: U.S. Sans - F.C. Palafrugell (1929)

Un dia com avui de 1929, el Sants va golejar al Palafrugell. En una primera part on els visitants van marcar molt ràpid el gol, van passar a una segona part on ràpidament es van avançar els blanc-i-verds. Van rematar-ho amb un tercer gol, un altre en pròpia porta i un cinquè que només va veure el arbitre. Si les dades no estan equivocades aquest va ser el primer encontre oficial entre tots dos equips. En El mundo deportivo feien crònica del partit el dia següent.

U.S. Sans 5 - F.C. Palafrugell 1

Competició: Promoció a 1ª Categoria B. Temporada 1929.
Data: 10/03/1929

U.S. Sans
Titulars: Casanovas; Torredeflot, Olm; Besolí, Climent, Creixells; Pausas, Calvet, Miró, Pons i Landa.
Suplents: .
TG:.
2TG.
TV:.

F.C. Palafrugell
Titulars: Martí; Esparragó, Pons II; Bal, Castelló, Cabanes; Pons I, Bonal, García, Costa i Espada.
Suplents: .
TG:.
2TG:.
TV:.

Gols: 0-1 García (min. 4, primera part); 1-1 Miró (segona part); 2-1 Calvet (segona part); 3-1 Miró (segona part); 4-1 Esparragó (p.p.) (segona part); 5-1 Landa (segona part).

Col·legiats: Pujol.

Incidències: En Sans

Un resultado excesivo para los gerundenses que fueron enemigos dificiles de batir (El mundo deportivo pàg.6) 11/03/1929