Rubiales planteja "donar per finalitzades" totes les competicions amateurs

La informació ha estat extreta de futbolcatalunya.com

Dimarts intens per part de Luis Rubiales, president de la RFEF, amb les Territorials i decisió de "sondeig" per a "donar per finalitzades" les competicions de futbol amateur i aficionat. Augmenten els grups i no hi haurà descensos
Rubiales, RFEF, FCF

El president de la Federació Espanyola de futbol, Luis Rubiales, ha mogut peça després de reunir-se aquest matí amb el Consejo Superior de Deportes i, a través de videoconferència, ha intercanviat impressions amb els seus col·legues de les Territorials. A partir d'aquest dimecres hi haurà "sondeig amb els clubs de Segona B i Tercera", segons es va redactar en nota oficial i es ratificarà la setmana vinent. Quant a la resta del futbol aficionat es donaria per "finalitzades" les Lligues amb augment de grups per a la 20-21 i sense descensos.

"Ningú sabia per on s'havia d'anar i des de dalt ja s'ha dit. Ara li ho traslladarem als clubs de #2bg3 i #3div5", va comentar a Futbolcatalunya el president de la FCF, Joan Soteras. En la nota de l'Espanyola s'afegeix "un sistema de play off a partit únic" i "com a situació excepcional, sense descensos"

Soteras afegeix que "quant al futbol amateur i al futbol base les competicions començaran una mica abans i acabaran una mica més tard. Ja ho parlarem amb més tranquil·litat".

No hi haurà suport a Casillas

El president de la FCF va ser rotund a l'hora de respondre a la notícia difosa per la Cadena COPE aquest passat dilluns en el sentit que la Catalana podria inclinar-se a favor de la candidatura d'Iker Casillas:" Això no és cert, és fals, és mentida. La Catalana fa costat a Rubiales i farà costat a Rubiales".

Resposta a Ivan Carrillo

També l'exprecandidat a la presidència del futbol català, Ivan Carrillo, va tenir resposta després de sol·licitar, per carta als clubs i si s'aconsegueixen les signatures a la FCF, rebaixes en les quotes d'aquesta temporada suspesa. "La Federació s'ha estalviat diners (Erto) però ha deixat d'ingressar per altres conceptes. Una altra cosa és que hi hagi hagut estalvi en la Mutualitat per falta d'incidències en aquests mesos. És un tema sensible, el tindrem en compte i intentarem beneficiar als afiliats"

Comentaris

Entrades populars