Un dia com avui: U.D. Sans - C.D. La Cava (1956)

Un dia com avui de 1956, el Sants va empatar contra La Cava. El Sants havia jugat una mala primera part i part de la segona, mentre La Cava si feia bon futbol. Però coses del joc, en una jugada de murri de Tomás que li treu amb el cap la pilota de les mans al porter a falta de 23 minuts, va provocar el primer gol i va ficar la por en els contraris. Un atac desordenat del Sants però amb molt de cor va fer que en dos jugades confoses dins de l'àrea acabés empatant el partit, mentre La Cava es limitava a defendre's. El mundo deportivo feia la crònica uns dies després.

U.D. Sans 3 - C.D. La Cava 3

Data: 22/04/1956
Competició: Tercera División - Fase de permanencia Grupo 7 (Jornada 17 - Temporada 1955/1956)
Col·legiats: Bea.

U.D. Sans

Titulars: García; Añor, Serras, Blanch; Blas, Sopena; Tomás, Pujol, Campos, Juvell i Bosch.

C.D. La Cava

Titulars: Rius; Llaveria, Cid, Vallés; Fontanet, Gil; Miralles, Alonso, Lasala, Pujol i Pedro.

Gols: 0-1 Alonso (min. 23); 0-2 Pujol (min. 34); 0-3 Lasala (min. 60); 1-3 Tomás (min. 67); 2-3 Juvell (min. 74); 3-3 Pujol (min. 85)