Un dia com avui: U.D. Sants - C.F. Reus Deportivo (1972)

Un dia com avui de 1972, el Sants va guanyar al Reus en un partit que va tindre controlat de cara fins els últims quinze minuts on el Reus va ficar la por al cos gairebé empatant. El segon gol va arribar en el temps afegit de la primera part, que segons els reusencs era injustificat i aconseguit en fora de joc. El mundo deportivo feia la crònica al dia següent i Diario español un dia mes tard amb dues cròniques totalment oposades.

U.D. Sants 3 - C.F. Reus Deportivo 2

Lloc: Campo Municipal de Deportes de Hospitalet
Competició:Regional Preferente Catalana (Jornada 34 - Temporada 1971/1972)
Data: 16/04/1972
Col·legiats: Vila Boix.

U.D. Sants

Titulars: Sirera; Domíngez, Pérez, Toni; Pijoán, Genovart; Pons, Sacristá, Tesan, Balcells i Peña.
Suplents: Briñas

C.F. Reus Deportivo

Titulars: Tasias; Navarro, Solé, Reyes; Estrella, Alegret; Magín, Queralt, Domingo, Puma i Vizcaíno.
Suplents: Vilella i Estrada
Canvis:
Entra Vilella per Magín
Entra Estrada per Vizcaíno

Gols: 1-0 Sacristá (min.4); 2-0 Balcells (min. 45+2); 3-0 Balcells (min. 56); 3-1 Solé (min. 76); 3-2 Domingo (min. 80)

SANS,3 - REUS,2 (El mundo deportivo pàg.20) 17/04/1972
En claro fuera de juego logró el Sans el gol del triunfo sobre el Reus (3-2) (Diario español pàg.13) 18/04/1972