Un dia com avui: U.S. Sans - R.C.D. Español (1926)

Un dia com avui de 1926 el Sants va obtindre una de les seves victòries mes grans davant de l'Espanyol. Es veritat que només marcar el primer gol, l'espanyolista Mallorquí, puntal de l'equip, es va lesionar i tot que va intentar tornar va deixar el seu equip amb deu gairebé els 90 minuts. Al dia següent El mundo deportivo feia una crònica.

U.S. Sans, 8 - R.C.D. Español, 0

Campionat de Catalunya de futbol (Jornada 11 - Temporada 1925/1926)
Data: 24/06/1926
Lloc: (Barcelona).

U.S. Sans: Alsina; Perelló, Balsach; Soligó, Gularons, Calvet; Rini, Tonijoan, Peidró, Monleón i Oliveras.

R.C.D. Español: Carceller; Flores, González; Sagi, Mongrell, Pascual; Gorgonio, Corominas, Mallorquí, Mongrell i Roig.

Gols: 1-0 Gularons (Primera part); 2-0 Tonijoan (Primera part); 3-0 Tonijoan (Primera part); 4-0 Peidró (Primera part); 5-0 Monleón (Segona Part); 6-0 Rini (Segona Part); 7-0 Monleón (Segona Part); 8-0 Rini (Segona Part).