El Torneig d’Històrics retornarà el 2021

La informació ha estat extreta de torneigdhistorics.cat

El Futbol Club Martinenc, organitzador del Torneig d’Històrics del futbol català, anuncia mitjançant aquest comunicat que la 35a edició de l’Històrics i la 6a edició de l’Històrics Femení, previstos per a aquest any, se celebraran l’estiu de 2021.

La situació atípica que hem viscut en aquest inici d’any, que ha capgirat el nostre dia a dia i que, en el món esportiu en concret, ha aturat competicions i ha fet variar els calendaris de les que s’acabaran reprenent, ens va obligar en un primer moment a repensar les dates en què inicialment treballàvem (del 3 al 9 d’agost, com ha estat habitual els últims anys).

El fet que set equips del futbol català -entre els quals es compten clubs històrics, habituals del Torneig i també el vigent campió- competeixin fins a l’últim cap de setmana de juliol obligava a pensar primer en una altra data, respectant, lògicament, l’important moment que viuen els clubs immersos en els play-off.

El calendari canviant, que de fet encara no té dates fermes d’inici de competicions, però que presumiblement conduïrà cap a una pretemporada orientada per al setembre, impossibilitava la conciliació de sis dies de futbol (quatre dels quals feiners), en el cas del torneig masculí, a mitjan o finals de setembre, i a trobar un cap de setmana previ als inicis de les competicions femenines per a l’Històrics femení.

Després de temptejar fins i tot algun format més express, més dispersió en les dates, hem acabat convenint que no podem ubicar l’Històrics, ni el masculí ni el femení, aquest 2020.

El Torneig d’Històrics, per tant, retornarà l’estiu de 2021!

Aprofitem aquest comunicat per desitjar a la família del futbol català, i a tots els que any rere any doneu suport al Torneig, els millors desitjos després d’haver viscut aquesta situació tan estranya que, en menor o major mesura, ens ha afectat a tots.

Us esperem d’aquí un any!

#SomHistòrics

Comentaris

Entrades populars