El Sants veu com la Damm li empata a l'últim sospir

La informació ha estat extreta de beteve.cat

Els cerversers han aconseguit la igualada definitiva en el minut 91

El juvenil A de la Damm s'ha enfrontat al Sants en un nou duel de pretemporada. Els santsencs han arribat amb un treball físic molt exigent, després de la derrota davant l'Hospitalet d'un dia abans, mentre que els cervesers han jugat el seu primer partit com a locals de la pretemporada. L'amistós ha acabat amb empat a 2.

La Damm domina, però el Sants s'avança

La Damm ha estat molt superior en els primers minuts. L'equip dirigit per Luis García ha estat perfecte amb pilota als peus i sense. Pressió molt alta, combinacions molt precises i així han arribat les primeres ocasions. Víctor Muñoz, en un mà a mà que ha tret, en dues ocasions, Joan Compte i, tres minuts més tard, l'ha tingut Oriol Alsina amb un xut des de la frontal. A partir d'aquí, el Sants ha anat entrant al partit. La primera de les opcions ha estat per Marcus, però el porter de la Damm ha fet una molt bona aturada. I el gol ha arribat al minut 41. La defensa de la Damm no ha estat encertada i Ivan no ha dubtat a l'hora d'enviar la pilota a la xarxa i posar el 0-1, amb qual s'ha arribat al descans.

La Damm guanya la segona meitat al Sants

Un altre cop la sortida de la Damm ha estat molt impetuosa i plena d'encerts. I, ara sí, el primer gol per als cervesers ha arribat al minut 2 de la reanudació. Un control per emmarcar d'Àlex ha estat coronat amb un xut creuat. El nivell de la Damm ha continuat pujant, però l'experiència dels jugadors del Sants s'ha acabat imposant. Han sabut patir i en una pilotada llarga d'Uri, Telmo ha superat amb una rematada de cap la sortida del porter de la Damm. Ha posat l'1-2 al marcador. La Damm no s'ha rendit en cap moment i l'expulsió de Ruben a falta de 10 minuts l'ha omplert d'energia. Tant és així que en el minut 91 Narcís ha rebut una centrada dins de l'àrea i ha creuat el xut per batre Uri i posar el 2-2 definitiu.