El Peralada supera el Sants i comença amb bon peu la lliga

La informació ha estat extreta de emporda.info

Els d'Albert Carbó guanyen en el debut al Camp de l'Energia gràcies al gol d'Arnau Ortiz a la primera meitat

El Peralada ha obert la temporada amb una victòria per la mínima davant el Sants, resultat que serveix per confirmar les bones sensacions a la pretemporada dels homes d'Albert Carbó amb la primera victòria en lliga.

El primer gol blanc-i-verd de la temporada l'ha signat Arnau Ortiz abans del descans, gràcies a una bona disputa i assistència d'Adrià Casanova, on el jove extrem ha engaltat la bola a la perfecció per superar el porter local i marcar l'única diana del partit (36').

Tot i la insistència del Sants per empatar, la solidesa defensiva dels alt-empordanesos ha marcat la diferència, juntament amb les intervencions de David Aroca sota pals, per acabar blindant els primers tres punts.

Així doncs, els xampanyers obren el curs de la mateixa manera que van acabar la temporada passada, amb victòria i deixant la porteria a zero, començant amb bon peu el calendari de la 2020-21. FITXA DEL PARTIT:


U.E. SANTS: Antonell, Cruz, Batalla (Ruiz, 79'), Cura, Ivan García, Torres, Martínez (Berenguer, 60'), Bandeh, Calatrava (Torrentbo, 79'), Clema (Martin, 76') i Serrano.

C.F. PERALADA: David Aroca, Guillem Corominas, Lluís Micaló, Ivan Amoedo, Èric Vilanova (Diaby, 66'), Adrià Casanova (Carles Puig, 85'), Josu Currais (Del Pozo, 85'), Arnau Ortiz (Pime, 56'), Muritala (Hwang, 56') i Papa Diounkou.

ÀRBITRE: Jose Ollé Lladó (Tarragona), juntament amb Vicente Morales Donate i Pau Orts Roig.

TG: Als locals Ivan García i Bandeh; als visitants Guillem Corominas, Diaby i Carles Puig.

GOLS: Arnau Ortiz (0-1, 36').

Comentaris

Entrades populars