El Sants buscarà la primera victòria al camp de la Grama

La informació ha estat extreta de beteve.cat

El partit, corresponent a la quarta jornada de Lliga, es va haver d'ajornar per un cas positiu de covid en l'equip santsenc
 
El Sants havia de jugar contra la Fundació Esportiva Grama la quarta jornada de Lliga, però el partit es va haver d'ajornar per un cas positiu de coronavirus en l'equip santsenc. Aquest dijous 26 d'octubre, a les 19:30 h, l'equip de Tito Lossio recuperarà aquest enfrontament. El Sants és el conjunt que menys partits ha jugat en el subgrup B, només 4, mentre que altres equips en porten 6. A Can Peixauet, els santsencs intentaran sumar la primera victòria del campionat.
Inici complicat

El Sants no està tenint l'inici de Lliga esperat. Dels quatre enfrontaments que ha disputat només ha pogut sumar un punt després d'empatar contra el Granollers. Els altres tres duels van acabar amb derrota santsenca. En aquest primer tram de campionat, el conjunt entrenat per Tito Lossio se sent perjudicat per diverses decisions arbitrals que els ha acabat condicionant els partits. De fet, així ho va expressar el propi entrenador després de la derrota al camp del Cerdanyola aquest cap de setmana.
 
La Grama, millor a domicili que de local

La Fundació Esportiva Grama va signar un gran inici de campionat. Els colomencs van sumar dues victòries a domicili en els dos primers partits que van disputar, a Vilassar i a Horta. Però en l'estrena com a local, a Can Peixauet, la Grama va caure de forma contundent contra el Banyoles (0-3). Aquest dijous, els colomencs intentaran estrenar-se com a locals, però al davant tindrà un conjunt santsenc molt motivat per sumar un triomf que el permeti sortir de l'última posició del campionat.

Comentaris

Entrades populars