El Sants supera el Figueres a domicili

La informació ha estat extreta de beteve.cat

Els de Tito Lossio continuen la bona ratxa de resultats

El Sants ha guanyat per 1 gol a 2 el Figueres amb una remuntada a la segona part. El Sants ha allargat les bones sensacions del darrer partit davant la Gramenet al camp de l'Energia amb una victòria en un camp d'allò més difícil, ja que els empordanesos no perdien a casa des del 7 de novembre passat, per un contundent 0 a 7 davant el Granollers. Cinquena victòria dels homes entrenats per Tito Lossio.

El Figueres s'avança a la primera meitat

El Sants s'ha trobat un Figueres guerrer en els primers compassos de partit. Tot i no disposar d'ocasions clares, els empordanesos han volgut fer-se forts amb la pilota i han pressionat els santsencs, que s'han defensat amb solidesa. Fabio ha sofert un cop en una recuperació de pilota dins l'àrea del Figueres, pilota que la defensa ha desviat a córner. El davanter ha donat un ensurt al tècnic Tito Lossio quan només s'havien jugat cinc minuts del matx. Guillermo ha sortit a escalfar, però al final Fabio ha pogut continuar.

El Figueres ha protagonitzat tímides aproximacions a porteria: al minut 18, una pilota penjada per Bastidas, l'ha rematat Usman desviada. El mateix Usman ha generat perill en la jugada següent, un xut interceptat pel defensa santsenc Batalla, que ha acabat amb un córner a favor sense més conseqüències. A la mitja hora de partit, ha arribat la més clara per als empordanesos, centrada de Pol Tarrenchs des de banda dreta que Medina engalta bé; un gol que semblava fet, però Uri, el porter del Sants, s'ha lluït i l'ha tret a córner. El Sants, més tancat en àrea pròpia, s'ha concentrat molt en defensa per mantenir el marcador a zero abans del descans.

Això no ha estat possible ja que al minut 33, el Figueres ha inaugurat el marcador amb el primer gol, obra de Medina, que ha rescatat una pilota dins l'àrea petita per rematar a plaer. El mateix Medina ha tingut el segon abans del final de la primera part, però el cop de cap ha sortit per damunt del travesser. La nota negativa, la lesió finalment de Fabio del Sants, que ha estat substituït per Guillermo.

El Sants remunta el partit al fortí empordanès

Molt bon començament de la segona meitat per part dels de Tito Lossio. Els santsencs han iniciat molt forts en atac i han aconseguit obrir la llauna al minut 55 amb un xut potent de Michu que ha entrat a mitja altura, ben ajustat al pal. Després de l'empat, el Sants ha continuat amb la mateixa dinàmica incrementant la seva presència en atac i, tot i que el Figueres també buscava la seva, ha estat el conjunt santsenc que ha aconseguit fer el segon i posar-se endavant al marcador en un error del Figueres: Cala ha pressionat el defensa empordanès provocant una mala cessió cap al seu porter, que ha aprofitat Michu per empènyer-la cap a dins al minut 75.

En els darrers 10 minuts de partit ha tocat patir, el Figueres s'ha omplert d'orgull per intentar-ho fins al final amb internades per les bandes sense trobar rematador. L'ocasió més clara ha estat al minut 87, en una jugada d'Iván Vidal, que ha enviat fora, per sobre del travesser.

Amb aquesta victòria, el Sants continua amb la seva bona ratxa i aconsegueix ser el primer equip que guanya el Figueres al seu camp aquest any: ningú no ho feia des de l'any passat.