El Sants s'emporta el derbi amb l'Horta

La informació ha estat extreta de beteve.cat

Un gol de Calatrava un quart d'hora abans del final ha sentenciat el derbi per als santsencs

El derbi entre l'Horta i Sants ha caigut del cantó del santsencs per 1 a 2. Els de Tito Lossio, per tant, encadenen quatre jornades sense perdre. En canvi, els d'Angoy veuen com s'ha acabat una ratxa de dues victòries consecutives. Els verd-i-blancs s'han avançat amb un gol de Miguel, però els blanc-i-negres han empatat a la segona part gràcies a Aumatell. Calatrava, quan faltava un quart d'hora per al final, ha fet l'1 a 2 definitiu.
El Sants aprofita l'ocasió

El tram inicial de la primera part ha estat de domini hortenc. Els jugadors d'Angoy han tingut algunes aproximacions perilloses, però sense definició o topant-se amb el porter santsenc, Oriol Antonell.

Després del domini inicial de l'Horta, el Sants ha anat a buscar la porteria local amb més insistència, un cop la línia defensiva s'ha mostrat més segura i contundent. I, finalment, el conjunt de Tito Lossio ha tingut premi. Al minut 37, Miguel ha engaltat una pilota a la frontal i el seu xut ha entrat, després de tocar el pal, a la porteria de David Pérez i això ha significat el 0 a 1. Tres minuts més tard, els dos mateixos jugadors han estat protagonistes. Aquest cop, però, la falta directa de Miguel l'ha desviada David a córner.

Calatrava decideix el derbi

La segona part ha començat amb una bona ocasió per a l'Horta que Eric Ruiz no ha pogut convertir en gol. En els minuts inicials del segon temps, els hortencs han tingut més domini de la pilota, però sense crear gaire perill. Finalment, però, una bona assistència d'Eric Ruiz ha arribat a Aumatell per aconseguir l'empat a 1. Ha estat al minut 64. Els d'Angoy havien aconseguit el més complicat, que era empatar, però el Sants estava disposat a endur-se els tres punts del Feliu i Codina i en el minut 75 Calatrava ha fet l'1 a 2. L'últim quart d'hora ha estat molt emocionant. Ot ha estat a punt de fer el tercer dels santsencs, però l'Horta també ha tingut la seva a la sortida d'un córner.

Victòria important ja que hem fet canvis i ens ha sortit bé.