UE Sants-UE Valls: empat insuficient que ho deixa tot igual

La informació ha estat extreta de eltravesser.cat

Els vallencs desaprofiten quatre accions de gol per avançar-se i han de salvar un punt al tram final amb una gran intervenció d'Alejo per evitar la victòria barcelonina. Els resultats de la jornada deixen la permanència als mateixos set punts

per Francesc Fàbregas Gaya

UE Valls, Tercera Divisió

La Unió Esportiva Valls suma un punt del camp de l'Energia davant de l'equip (UE Sants) que marca la permanència a Tercera Divisió. En una jornada amb diversos empats, els de Joan Pallarès no han pogut aprofitar-ho per retallar distàncies, i la permanència es queda igual que abans de la jornada però amb un partit menys.

En el global dels 90 minuts, la UE Valls ha gaudit de millors ocasions per poder obrir el marcador i sumar tres punts que els hagués permès enganxar-se a la quarta posició, i situar-se a cinc punts de la salvació, però la manca d'efectivitat als darrers metres ha provocat que s'hagués de conformar amb un empat i gràcies, ja que als últims instants la UE Sants tindria un remat de cap que podria haver significat la victòria verd-i-blanca.

La primera gran ocasió del partit la tindrien els locals. Rubi, en una jugada que arrencava des de banda dreta, combinava amb Ivan, que entrava dins l'àrea amb la pilota controlada i posava a prova a un Alejo que evitava el gol local. Els primers minuts mostrava molta igualtat sobre el terreny de joc, en un joc posicional i amb lluita intensa i amb alternativa en el domini de la pilota.

Al quart d'hora, Riki ho provava amb un xut llunyà que sortia massa alt, i poc després Miguel, pel Sants provava un xut potent des de la frontal que sortia fora per poc. Després d'uns primers 25 minuts amb més presència local a camp contrari, la Unió Esportiva Valls començava a guanyar terreny. Una falta lateral que acabava amb un xut des de fora l'àrea, i que sortia per sobre dels tres pals, donava un impuls als de Valls.

En el darrer quart d'hora de partit els de l'Alt Camp feien un pas endavant i tindrien a tocar el gol, en fins a tres clares ocasions. La primera arribava en un remat de cap de Chiri dins l'àrea a centrada de Riki, però el remat sortia massa creuat. El Valls havia avisat per primera vegada de forma seriosa. La segona en una doble ocasió que no acabava en gol per poc. Miranda, en una centrada per banda esquerra rematava de tisores a l'àrea petita, però el remat topava al cos d'un defensor. Al rebot, Masqué, engaltava de primeres i el xut sortia per sobre del travesser. La UE Valls havia fregat el gol en el tram final del primer temps.

A la represa, la inèrcia del tram final dels primers 45 minuts es deixava veure per un Valls que tindria dues grans accions. Miranda en un xut a boca de canó que impactava al cos del porter, i, seguidament de Gómez en un xut dins l'àrea que sortia massa desviada.

A partir d'aquí, el Valls desapareixia en atac i era la UE Sants qui s'apoderava de la pilota. Els barcelonins allunyaven el perill de la seva àrea i passaven a jugar a camp rival, buscant accions per bandes i penjant pilotes, fent treballar la defensa vallenca que evitava accions de perill per part local.

Els dos equips començaven a moure banqueta, però tot seguia igual. Passaven els minuts i cap dels dos generava perill, exceptuant un xut de Miquel (70') amb molta intensió que refusava la defensa vallenca. La UE Valls, tot i posar pólvora en atac no aconseguia aproximar-se i el Sants s'encallava als darrers metres, però al descompte (91') Batalla estaria a punt de trencar les taules al marcador en un remat de cap que Alejo havia de refusar, en una intervenció providencial.

S'acabava el partit amb repartiment de punts. El Sants, amb el punt, i veient l'empat entre Figueres i Santfeliuenc segueix ocupant la quarta plaça, mentre que la UE Valls segueix a 7 punts de la permanència, quan resten ara, 8 partits per acabar la temporada.

Comentaris

Entrades populars