Derrota del CF Pobla de Mafumet davant la UE Sants per 2 a 1

La informació ha estat extreta de webdelclub.com

El CF Pobla de Mafumet no ha pogut puntuar aquesta tarda a casa de la UE Sants.

El partit ha començat amb el domini dels pobletans. Al minut 5, Óscar Gómez ho intentava amb una rematada de cap, que sortia per sobre del travesser.

Però al minut 8, el local Guillermo, aprofitava la primera ocasió del Sants i marcava el primer gol. I tan sols dos minuts més tard, Oribe enviava la pilota al pal.

Cristian, al minut 40, evitava un gol de Cala, del Sants.

La segona meitat ha començat amb el Sants pressionant en atac. Favio ha tingut dues ocasions que no ha pogut aprofitar. Tot i això, al minut 70, Favio ha pogut rematar una centrada d'Abdu i marcar el segon gol local.

Quan el Sants pràcticament encara celebrava el gol, Oribe ha pogut marcar el 2 a 1 final.

En els darrers minuts de partit, el Sants ha defensat el resultat, sense donar cap opció d'empat als homes de Dani Vidal.

El proper cap de setmana el CF Pobla de Mafumet rebrà la visita del Peralada.